PRØVER, INNLEVERINGER, OG MER PRØVER


Sorry, for mye fravær! Har så utrolig mye å gjøre på skolen nå for tiden. Siste halvår i 10. klasse er helt forferdelig, men utrolig viktig! Det avgjør jo hvilken skolen jeg kan komme inn i. Jeg står på venteliste til Wang, noe som er egentlig ganske glad for. Da har jeg ivertfall en sjanse for å komme inn i og med at det gikk utrolig dårlig med snitt i første termin. 

Denne uka er det ikke så mye. Hadde en matteprøve som gikk veldig bra og en engelsk skriving som jeg skal levere imorgen. Men neste uke så er det ganske mye og ukene etter der igjen helt til Påskeferien. Neste uke har jeg kanskje norsk fremføring og Norsk tentamen fra Onsdag til fredag. Så er det resten av tentamenene helt til påskeferien. Etter ferien er det da EKTE eksamen.. Fy søren, så jeg gruer meg! Jeg er så umotivert til skole haha, men det får gå. Det er jo nå det gjelder!Det kommer nok sikkert til å bli lite tid til bloggingn når jeg i tillegg har lekser, og trening, men jeg skal prøve så godt jeg kan! Det jeg liker med blogging er at jeg kan øve med skriving! I det siste har skrivingen på skolen blitt bedre faktisk!

Gjør skole dere gale også?

-CindyYX<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡