THE WEEKEND


Denne helga har vært kjempe bra! 

På lørdag morgen var det siste trening i Grunerhallen før isen blir tatt bort. Vi er ikke så spesiellt glad i den ishallen, men måtte jo si hade forde da!

 

Det var utrolig kaldt bare så det er sagt!

Etter det så dro jeg og de andre fra OSK opp til Storo Storsenter og var med på Catwalk on Ice! Da fikk alle hver sin klesbutikk, så gikk vi på isen og viste frem klærna vi fikk tildelt! Jeg fikk Gina Tricot. Ble ganske fornøyd med det! Det var ikke så ille klær:)


Mia<3 Har ikke sett henne på lenge!


Emily, meg, Sara og Madeleine<3 Lenge siden jeg har sett Emily også!<3Det var kjempe morsomt! 

Etter det så dro jeg over til Martine på overnatting<3 Kjempe koselig!

 
Snille Martine ordnet senga for meg! 

Vi gjorde ikke så veldig mye egentlig. Vi snakket, var på telefonen, spiste, og hadde High School Musical maraton! Har ikke sett de filmene på flere år! Men husket sangene selvfølgelig;) 


Ååååå. de er så søte! Troy var bare så søt mot Gabriella. Tenk å få en kjæreste som han! haha, kommer aldri til å skje.


Ble litt overtrøtt når klokken begynte å bli 01:00..


Idag morges så lagde vi chococino, og da prøve jeg å lage et hjerte for første gang! Ble så stolt, haha. Nå har jeg kagt det bilde ut på nesten alle sosiale medier utenom facebook.

Det har vært en kjempe koselig helg! Og jeg klarte ikke vente til neste, for da skal jeg treffe en venn jeg ikke har sett på utrolig lenge!! + noen flere også selvfølgelig! 

Klarer dere å gjette vem jeg skal til?? ;D

-CindyYX<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡