FØR OG ETTER


Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget! Hatt veldig mye med skolen! Og i tillegg til mye trening, men nå er konkurranse sesongen over, og noen ishaller begynner å stenge, så da blir det veldig lite is. 

Sykt trist.. men jaja! Da har jeg litt mer til skolearbeid iallefall (Y) Hadde norsk fremføring idag og naturfagsprøve igår, og jeg syntes at begge to gikk ganske bra!

Dagens fancye outfit at the moment:


Sykt deilige og luftige bukser fra Lindex faktisk! Det er sånne morsomme jalla bukser, haha, men sykt deilige å gå med hjemme!

Men helt siden jeg kom hjem, så har jeg tatt også ryddet litt på kommoden og bordet mitt. Føler at rommet er så mye finere år det er litt ryddig!


Jeg har gjort om på tavla mi! Siden det ikke lenger er de samme treningene og det ikke er mer konkurranser, så bestemte jeg å lage en sjekk liste med prøver og sånt som jeg har på skolen! Jeg må virkelig få styr på de prøvene og innleveringene. Er litt surrete, så får håpe dette blir litt bedre da! Må ha litt motivasjon, siden det beste jeg vet er å krysse ned ting som jeg er ferdig med! 

I tillegg måtte jeg rydde litt med sminken! Måtte kaste en del gammel sminke og ting som jeg ikke brukte også! Så er ganske fornøyd med dette nå. Alle parfymene mine tok så mye plass også, så...


Så jeg la de heller på siden av skrivebordet mitt! Jeg følte at det ble litt bedre og litt mer farger overalt i rommet! 


Alle disse dagene har det jo vært strålende fint vær her i Oslo! Elsker sola! Men dessverre er det ikke helt klar for å ta vekk skjerfet, men sommerklær har jeg tatt frem! For neste uke når påskeferien starter skal jeg til Gran Canaria! ÆÆÆÆÆ, gleder meg helt sykt til å gå på stranda og bare chille max! Dette skal bare være en slappe av tur, og ikke noe særlig shopping tur, men litt shopping har jeg spart penger til selvfølgelig! Bilder kommer det helt sikkert! Kamera og Mac skal med i kofforten garantert!

Hva skal dere til Påseferien?<3

-CindyYX<3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡