VANNTETT DEKSEL TIL IPHONE


Da har jeg endelig fått mottatt pakken jeg bestilte fra handelportalen! Jeg bestilte den for en uke siden, og handelspoltal kontoret ligger jo i Oslo... Så jeg jeg begynte å lure hvorfor jeg aldri fikk pakken, så jeg sendte en mail. De hadde tydeligvis gjort en feil, og pakken hadde ligget igjen. Koselig! Så den ble sendt på mandag!

Men ja! Det jeg bestilte var et vanntett deksel som jeg kan ha rundt telefonen! Jeg skal jo til Gran Canaria til søndag (!!), så jeg hadde veldig lyst til å få nye kule bilder! Hvorfor ikke under vann? :-D


Denne kostet da 99,- og gratis frakt! Men jeg fikk et sånt gavekort fra dem på 50,-, så da ble det 49,- på meg da, hehe.


Den passet perfekt til iPhone 5, som jeg beskymret meg veldig for! Så dette er noe verdt å kjøpe hvis man drar til Syden, og skal bade;-D Produktet finner du HER 

Hva syntes du? Fikk du også lyst på noe sånt? :-D

-CindyYX<3

2 kommentarer

gjett hvem ;)

09.04.2014 kl.23:38

Går fint har vanntett telefon :3

Maria

10.04.2014 kl.20:33

fuck deg gabriel jeg skulle skrive det

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡