MIN SESONG 2013-2014


Jeg har jobbet veldig lenge med denne videoen! Har aldri lastet opp video fra YouTube til iMovie før, så det tok litt tid før jeg skjønte det! Har aldri vært flink med sånne ting, men jeg må si at jeg er veldig fornøyd med denne!

Dette er en video av noen stunder fra denne sesongen! Denne sesongen har vært helt utrolig og det har vært noen oppturer og nedturer! Den startet veldig dårlig. Jeg falt alltid på den vanskelige elementene som jeg hadde med som 2A og 3S. Det var aldri morsomt. Jeg klarte det hele tiden på trening, men på konkurranse så bare var den ikke der.. Men jeg gav aldri opp! Det skulle i stoppe meg. Jeg måtte bare holde hodet kaldt og ikke stresse. Det å stresse på oppvarminger var noe jeg gjorde hele tiden! Jeg klarte ikke å senke skuldrene mine, og jeg pustet tungt.

Men etter juleferien, så forandret det seg. Hoppene var mer stabil enn noen sinne, og jeg var så klar for NM! Jeg hadde to krav! Ny personlig rekord begge dager, og klare rene 2A begge dager. Jeg klarte det! Jeg kom kanskje ikke på pallen, men jeg satte krav som jeg skulle klare, og jeg klarte det! Det er det eneste som teller for meg! Og det samme på Nordisk! Jeg skulle holde hodet kaldt og fokusere. Nordisk var den beste utenlandske konkurransen jeg noen gang hadde gjort! Det var en bra opplevelse for meg! Det var da jeg var mye mer sikker på meg selv.

Så var siste konkurranse for sesongen min, og jeg tenkte ikke så veldig mye på det. Jeg skulle bare gå løpet mitt og ha det morsomt! Det eneste jeg tenkte var at jeg muligens kunne få ny rekord og klare 2A og 3S. Oslo Interskate var den beste konkurransen jeg har vært med på i hele kunstløp "karrieren" min hittil. Jeg klarte 3S fullrotert uten fall, og tre rene 2A begge dager! Jeg var helt overlykkelig, men helt til jeg fikk høre poengene mine, så skrek jeg av glede. Jeg fikk 101,65 poeng totalt. Det var virkelig stort for meg. Det å få over 100 poeng var ikke en gang et av kravene mine for denne sesongen, men jeg hadde troen og jeg klarte det!

Selvfølgelig er det noen fler som har fått over 100 poeng totalt, men det bryr jeg meg ikke noe særlig om. Jeg bryr meg mer om hva jeg gjør og hva jeg skal klare. Da blir jeg glad!

Det er et av de beste opplevelsene mine i denne sesongen, og jeg gleder meg ekstremt til neste sesong! Da skal jeg hva jeg kan MED 2A og 3S uten noe kluss og få over 100 poeng igjen! Og kanskje et trippel hopp til ;D

 

Her er da video en jeg lagde!

-CindyYX<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡