G. C. DAG 1


Ja, da er jeg fremme i Gran Canaria, og koser meg kjempe mye! Det er utrolig varmt her, og jeg har blitt utrolig brun allerede! Har ekstrem skille, og magen min.. ja.. skal ikke si noe om den, hehe.

Idag så har vi bare slappet av og ikke gjort noen ting! Det eneste vi har gjort er å ligge på stranda og sove, lese bok, eller spille på telefonen mens i solte oss. Jeg savner ikke Norge et sekund! Det er så deilig med litt fri! Varmen her er bare helt fantastisk. Jeg har hørt at det var ganske varmt i Oslo idag, men jaja. Her er det grei internett, men ikke beste kvalitet. Så det blir ikke lett å holde dere oppdatert, men jeg skal lage en videoblogg gjennom hele reisen, så den kommer nok neste uke! Men oppdateringer under oppholdet her blir nok helt sikkert forhåpentlig hvis!Får ikke lastet flere bilder. Det tar år hundrer altså!

Hva gjør dere i påskeferien?

-CindyYX<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡