INNKJØP FRA G.C.


Da har ikke jeg blogget på veldig lenge. Vet at jeg sa at jeg skulle blogge i løpet av oppholdet, men det orket jeg rett og slett ikke. 

Da har jeg bestemt meg å vise dere noen innkjøp fra Gran Canaria! Jeg viser alle ting utenom klær, for har kjøpt sånn helt sykt mye og orker ikke å vise det heller. Ender ofte med mye "hate" og sånn.


Jeg kjøpte en powder brush fra Real Techniques på El Corte Ingles på Las Palmas.


ENDELIG HAR JEG KJØPT DEN!! NAKED 2 by Urban Decay! Har ventet lenge på endelig få muligheten til å kjøpe denne! På Sephora i El Corte Ingles. Grunnen til at jeg valgte 2 var for jeg liker de fargene best.


Parfyme fra Escada, Taj Sunset. Den luker helt himmelsk, og har ventet lenge på å kjøpe denne her! Elsk<3


Endelig nye joggesko! Asics Gel Kayano 20. Jeg skulle egentlig vente til 21 skulle komme ut, men mine 19 er helt utslitt, og det var virkelig ikke mulig å vente lenger.. Elsker fargene!!


Så noen søte tøfler til å ha på hjemme fra Primark!


Det siste jeg skal vise er to smykker fra Primark! Det er billig på Primark! Angrer litt at jeg ikke kjøpte flere.. jaja!

Det var noen av innkjøpene mine fra Gran Canaria! Tror ikke jeg skal på noen shopping på en stund for å si det sånn! Jeg får ikke lov av mamma å kjøpe med sommerklær, for jeg har kjøpt så mye..

Fortsett ha en fin påske da folkens!<3

-CindyYX<3

 

2 kommentarer

Evia

20.04.2014 kl.17:41

Såå heldig du er som har Naked 2! Og så mange andre fine ting!

Jeg hadde blitt såå glad visst du la igjen en hilsen på min blogg også! Tusen takk♥

xoxo evia. blogg.no
Så mye fint :D

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡