SKOLEN SKJEDDE..


Lenge siden da. I det siste så har jeg ikke hatt så veldig lyst til å blogge, i og med at jeg har så saiko mange ting jeg må gjøre av skole arbeid før det er eksamen, og i tillegg har jeg ikke tid heller. Men jeg prøver så godt jeg kan! I det siste har det vært veldig mye gjøre, og mer blir det.. 26. mai så setter lærerne våre standpunkt karakter i de muntlige fagene (som de har minnt oss på VELDIG mange ganger), så da har vi fått flere valgfrie oppgaver som vi kan gjøre for å forbedre karakteren vår i fagene! Selvfølgelig tar jeg alle sammen, haha. Ikke det at jeg har å dårlig karakterer, men ikke de ALLER beste heller. Bedre en i fjord har det blitt selvfølgelig, men jeg vil ha det best mulig sånn at jeg ivertfall kanskje har en sjanse på Wang. Jeg føler liksom at jeg virkelig MÅ komme inn dit. Vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, men jeg  bare føler at jeg må. Det er liksom DEN skolen jeg kan få bedre idrettsmuligheter, men det er jo forferdelig vanskelig å komme inn dit.. 

Men ja! Som sagt så er det mange oppgaver jeg skal skrive da. Idag ble jeg ferdig med samfunnsfagsprøve, og skal har engelsk presentasjon imorgen. Ellers så har jeg oppgave hittil i musikk, RLE, norsk, samfunnsfag, tror naturfag, og må gjøre ferdig "Hoved Oppgaven" i kunst og håndtverk! ååååå, hvem vet? kanskje det kommer noe mer! I tillegg må jeg forberede meg til Eksamen... + trene.

LIVET SMILER TIL MEG ALTSÅ<3

Men herregud.. hva er det jeg klager på? Det er jo ikke bare jeg som går i 10 klasse på dette tidspunktet! 

ØNSKER ALLE 10 KLASSINGER LYKKE TIL MED EKSAMEN!

-CindyYX<3

 

3 kommentarer

28.04.2014 kl.19:06

lykke til :)

Victoria Larsen

29.04.2014 kl.16:40

Lykke til, Cindy! Håper det ordner seg :)

Cindy Yu Xia

29.04.2014 kl.21:56

Victoria Larsen: takk det samme :D

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡