I'M BACK! again


Hei alle sammen!

Endelig er eksamen, prøver, innleveringer og fremføringer over for dette skoleåret! ENDELIG! Så rart å tenke at jeg allerede er ferdig med grunnskolen. Det er enda rarere å tenke at jeg faktisk har bodd i Oslo snart ett år! Har faktisk savnet bloggingen en del, men har liksom ikke hatt tid til det. Har liksom hatt lyst til å blogge hele tiden, men så var det lekser og forberedelser.. Men ja! Eksamen er endelig over, og det var et rent helvete for å si det mildt, hehe.

I skriftlig kom jeg opp i norsk! Det var ikke så ille, eller det eneste positive med det var at jeg ikke kom opp i matte! De negative sidene var at da får man to karakterer, og skriftlig eksamen i nynorsk.. Jeg er ikke den dårligste i nynorsk, men ikke det beste heller. Det gikk forhåpentligvis ganske bra da! Jeg ble ganske fornøyd med alt jeg hadde skrevet, så jeg håper da på det beste! Vi får jo ikke vite karakteren der enda heller-.-


Jaaaa..

I muntlig kom jeg opp i Engelsk! Det var jeg veldig fornøyd med! Ville egentlig komme opp i norsk, men engelsk er bra det også! Pluss at jeg ikke kom opp i Fransk! Hvis jeg hadde gjort, så hadde jeg bare begynt å gråte under presentasjonen, eller late som om jeg besvimer for å slippe, haha. Tema jeg fikk til eksamen var The Britisk Isles.. Det var da et bra, men ganske stort tema syntes jeg da... Det er så utrolig mye å snakke om, og i tillegg hadde jeg så lite tid, så måtte kutte mye for å dekke de 10 minuttene! Jeg fikk faktisk presentasjonen akkurat på 10 min, haha. Det gikk ganske bra, men var så sykt nervøs under presentasjonen, hehe, men er ganske greit fornøyd da!

I det siste har det vært utrolig fint vær ute! Sommeren er her<3 Beste tiden, og elsker å gå i sommer klær! Det er faktisk bare 8 dager til vitnemålsutdelingen, så er det sommerferie! 

Skal ikke skrive alt mulig på dette innlegget, men skal bli flink til å oppdatere nå videre!
-CindyYX<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡