BEAUTY TIP


Jeg har noe jeg har veldig lyst til å dele med dere! Et lite, men veldig bra beauty tip!

Noen kanskje vet om det fra før, men viste du at vaselin er ikke bare bra for leppene, men det er utrolig sunt og godt for øyevippene dine også! Vaselin stimulerer hårveksten, og gjør dem tykkere, sterkere og lengere:D Det fungerer like bra som vippeserum til 900kr! Bare at vaselin koster bare 30-40kr
Noe man ikke må glemme er at øyevippene dine er også hår. Tenk på dette: du bruker masse produkter i håret ditt for å gjøre det glattere, skinnende og sterkere, men gjør ikke noe annet på vippene enn å ta på sminke og ta av sminke. Alle ser en eller annen gang at et eller to øyevipper faller av, og for folk som bruker vippetang blir det jo enda værre. I fjord hadde jeg flere mellomrom uten vipper på øynene mine, og ventet i måneder uten vippetang for å få vippene tilbake. Det er sånn de ble på det første bilde under, så leste jeg om vippeserumer og vurderte å kjøpe det, men så så jeg at vaselin var også bra, så jeg prøvde ut det istedet, for jeg er ikke akkurat den som bruker nesten 1000kr på et sånt produkt altså når man kan finne en billigere måte for å få sunnere og mer fyldigere vipper!

Jeg har brukt vaselin i 3 uker nå, og jeg er sååååå fornøyd med resultatet! Vaselin er et perfekt produkt til vippene hvis du liker å spare noen flere hundre kroner!

Du tar det på om kvelden rett før du legger deg! Det eneste du må gjøre er å ta en gammel vasket maskarabørste og ta vaselin på børsten og ta det på vippene som maskara! Det er ikke farlig med klumper eller noe sånt lignende:) Hvis du ikke har en maskarabørste, så er det bare ta det på fingeren din, lukke øyet og gni det på vippene! Jo mer vaselin, jo bedre blir det! Jeg så resultater etter 3 dager faktisk!

Håper at dere likte tipset og vil prøve det!

-CindyYX

2 kommentarer

celine meyer

10.06.2014 kl.15:23

Oi, det var et kjempe godt tips ! Dette skal jeg helt klart teste ut !

Victoria Wisløff

10.06.2014 kl.15:43

Ønsker deg en toppers uke videre, kos deg!

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡