BRA DAG


Dagen min hittil har faktisk vært ganske bra! Eller det har liksom ikke vært noen negative hendelser enda:)

Dagen startet med at jeg sov helt herlig og stod opp helt våken. Elsker det! Det skjer liksom ikke så ofte med meg, hehe. Så i tillegg hadde karakterene på musikk oppgaven vi hadde for 3-4 uker siden om en artist kommet! Jeg fikk 5+! Så fornøyd:) Så spiste jeg, så litt på TV, stelte og sminket meg så var jeg ute av døra 10 min tidligere enn det jeg pleier! Så selvfølgelig kom jeg ganske tidlig til skolen da, men tidlig er bedre enn sent;) Så startet det med litt info om hva som skjer fremover osv, så skulle vi ha en oppgave om økonomi. Sykt kjedelig, men det ja! Jeg kom i en ganske grei gruppe, haha. Fikk en ganske bra oppgave også, men mye arbeid da.. Vi har ikke kommet så veldig langt heller, for vi brukte meste parten av tiden til mobilen, eller prating. Så var det friminutt..

Fanny og Jeg kjøpte barnegodteri til 50% hahaha! Den var faktisk veldig god! Så var det mer skole, så fikk vi dra hjem litt før 12:00!

Før jeg dro hjem, så lette jeg rundt 10 min etter k&h læreren! Ikke lett å finne dem altså.. Men jeg leverte den siste delen av hoved oppgaven til k&h! Endelig ferdig med ting som skal vurderes! Deilig altså:)

Resten av dagen skal jeg slappe av, så dra til Ishallen og trene! Savnet isen! Forresten! Filmen er snart ferdig, men jeg publiserer den i helgen da:)

-CindyYX

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡