G-SPORT LOVE


Idag så har jeg vært hos fysioterapeuten min! Sykt deilig å få ordne litt på ting. Har hatt stiv nakke og rygg helt siden alt det stresset med eksamen og sånt. Jeg ville også se om det var noe å fikse med foten min, for to uker siden vrikket jeg foten og endte med krykker, men er nesten frisk nå da! Det ble en del nåler på foten da..

Jaja! Deilig..

Etter det så gikk jeg litt innom G Sport rett ved og der var det 30% på hele butikken! Da fikk jeg med meg en ting da!

Har trengt en ny matte leeeenge nå! Og nå passet det jo perfekt med 30% og greier??

Etter det dro hjemover, så måtte mamma handle noe i et kjøpesenter, så var det enda en G Sport ved siden av, så da gikk jeg bare inn og kikket litt. Det var 30% på hele butikken der også! Det var artig:) Fikk med meg noen ting til der også!

Denne Nike tightsen!

Og sportsteip! Ikke så spennende da men..


Jeg ble veldig fornøyd med denne tightsen! Har aldri hatt noe lignende før! Alle tightsene mine er så og si bare svarte, så når jeg så de måtte jeg bare ha dem!

Snakkes!

-CindyYX

Én kommentar

Liv Solveig

13.06.2014 kl.14:32

ønsker du deg en ny header? jeg kan godt lage en! etter du har lest det nederste innlegget under kategorien "gratis header" på bloggen min, vet du hva du skal gjøre ;-)

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡