TBG HELGA!


Det var noen som spurte om jeg kan vise noen bilder og fortelle fra helgen min i Tønsberg! Det kan jeg jo ta noen av dem:-)

Det var en utrolig bra helg med gode mennesker som jeg er utrolig glad i<3 Vi hadde det kjempe koselig, og dette var en helg jeg kommer til å huske lenge!

Det startet med at jeg møtte Tora på togstasjonen, også gikk vi litt rundt i byen, for jeg måtte kjøpe en bursdagsgave til min kjære mor! Etter det tok vi bussen til Eik, og imens så ringte vi litt folk siden Tora og jeg hadde veldig lyst til å bade på Kalsvika! Klokka var 11:30, og vi startet å ringe Andreas! Selvfølgelig så sov han på det tidpunktet, så vi ringte Emil, og ba han om å dra til Andreas og piske han opp fra senga, hehe. Emil ble med ivertfall, og fikk med seg Philip! Andreas våknet endelig etter at vi ringte han den ene gangen! Han ville egentlig ikke, men kom alikevel! Måtte bare spise frokost først..


Tora og kusinen hennes Rakel gikk uti vannet først!


Så kom de treige gutta etterhvert da!

Etter å ha vært på stranda i 4-5 timer, så tenkte vi at det var på tide å dra hjem og spise middag!

Etter Tora og jeg hadde spist middag, så foreslo jeg at vi kunne ta oss en tur ute! Det er jo alltid deilig når det er så nydelig vær ute hele dagen<3

Vi endte på kunstgresset mens Tora ville snurre rundt og bli svimmel.. Etter 5 minutter så ringte Nora meg! Hun lurte på om vi ville komme bort til Vilde! Det ville vi gjerne. Der var Håkon, Kamilla, Robin, Vilde, Nora, og etterhvert Philip! Når klokka var 20:45 så kom Tora på at hun skulle se på Fotball VM. Vilde hadde ikke kanaler nede i stuen, så vi endte opp med å løpe helt opp til der Robin og Thomas bor og se på Fotball VM der. Det var ganske slitsomt å løpe med Toms..


Det endte opp med veldig mange folk for å si det sånn.. Hele stuen bestod av Tora, Håkon, Nora, Robin, Kamilla, Philip, Øystein O, Jesper, Sivert, Ole, Thomas, Vilde, og meg<3 Det ble ganske mange, men jo fler jo koseligere blir det<3 
Det ble litt mobiler her og der, men etter hvert så gikk de tom for strøm da... eller min gjorde det

Etter litt kanel spising, og bråking, så begynte klokka å bli 00:00, og de vi kom med til Thomas, og Robin måtte dra. Tora, og jeg ville se England-Italia, eller Tora ville se. Jeg ville bare bli:) Jeg skjønner nesten ingenting av fotball, men det er jo alltids koselig når alle sammen er samlet og gjør noe sammen<3Robin tok telefonen min..

Under første omgang mellom England-Italia, så begynte jeg å bli litt trøtt, så plustelig så slokna jeg. Jeg var egentlig veldig sliten fra før, så ja.. men sove lenge fikk jeg ikke.. For Thomas måtte absolutt sparke meg for å vekke meg for morros skyld..

Etter kampen var ferdig, så måtte Tora, og jeg dra hjem. Klokka var 02:00 og jeg var så flink og stakk av fra huset til Vilde uten hettegenseren min.. Bra jobba Cindy! Men jeg fikk låne Sivert sin da, så det gikk så og si fint på veien hjem! 


Vi la oss omtrent 03:00. Dessverre så må jeg aboslutt være født som en morgenfugl, så jeg stod opp 07:00, sovna litt til 09:00, så klarte jeg ikke mer.. Jeg var fortsatt trøtt, men klarte ikke å sove mer.. Så sykt irriterende! Skjer meg hele tiden. Våkner 07:00 av meg selv uansett hva, så kan jeg se om jeg sover litt mer etter der igjen.

Etter vi spiste frokost, og stelte oss, så tok vi turen til Vilde og hentet hettegenseren min. Vilde, Nora og Kamilla sov enda de, og klokka var 11:30.. SÅ tok vi turen til Thomas og Robin sitt hus for jeg måtte gi tilbake hettegenseren til Sivert. Etter det ble det avtalt at vi skulle til banen, så da ble det det.


Jeg solte meg, og gikk litt rundt, så på, lo litt. Jeg ble utsatt til fare med fotballer mot meg i tillegg.. Vet aldri hva jeg skal gjøre ender oftest med å skrike, og beskytte hodet mitt med armene mine, haha. Som sagt så er ikke fotball min greie:)

Etter det dro vi til 2. dammen, og gutta skulle bade! Ville bade jeg og, men hadde ikke håndkle, og skulle ta tog om 2 timers tid, så ville heller vasse! Så deilig vann i en så varm sommerdag! Men skal ikke si at jeg var tørr heller, for Sivert måtte kaste en fotball mot meg i vannet.. Og Victor måtte kaste min fanta flaske uti vannet som var 1/4 igjen av.. Beste var når Victor dytta Tora uti vannet som ikke hadde på seg badetøy, så dyttet Thomas Tora uti igjen etter hun hadde blitt tørr, så falt Thomas også uti, hahaha. Så begynte klokka å bli 15:00, og jeg måtte si hade til alle gutta, og spesielt Tora som da var hoved grunnen til at jeg kom til Tønsberg i det hele tatt<3 Kjempe glad i hu jenta der<3

Det har vært en utrolig koselig helg, og jeg håper jeg ser dem igjen i den lille tiden jeg har fri i sommerferien<3
En liten oppsummering av helgen<3

-CindyYX<3

 

Én kommentar

erinbacke

16.06.2014 kl.22:28

Så koselig!

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡