LAST NIGHT


Igår så var jeg og andre fra OSK på kosekveld hjemme hos Emily og Mia<3 Det har vært alt for lenge siden sist jeg har sett dem, og har savnet dem utrooolig mye! Emily har skade i ryggen og har ikke vært på trening på leeeeeenge, og savner å ha henne på trening!


Emily<3

Vi startet kvelden med litt mat og snakking. Hadde litt ting å 'catche' opp;) 


Martine<3

Etter å ha spist og snakket, og ledd, og snakket, og spist, så bestemte vi oss å finne en film å se på! Haha, vi brukte kanskje over en time på å finne film, krangle om komedie eller skrekkfilm, få storskjermen til å fungere, flytte opp en etasje, og se på trailere. Vi spiste halvparten av godteriet, og popkornet før vi fant filmen i tillegg. 


hahaha, kari, martine, og madeleine med telefonen min..;)

Endelig etter laang diskusjon endte vi med filmen 3 days to kill! Ganske bra film faktisk, og vil anbefale filmen til andre som tåler litt voldelige filmer! jeg klarer ikke å se på voldelige filmer selv, så det kan hende at andre folk ikke syntes at det er noe særlig, men ja.. haha!


fra venstre: Lisa, Madeleine og Emily<3 (bakgrunnen: spøkelse gabriel)


MIa<3 (der var jeg veldig nydelig, ikke sant?)


Rebecka<3


haha, gabriel


Emily har swag ass

Det var en såå utrolig koselig kveld, og bør gjentas oftere<3 Kvelden slutta rundt 23:30 tiden, så det slutta helt greit sent, men skulle ønske det varte lenger!

Håper alle har hatt en bra helg!

-CindyYX<3

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡