AUTUMN IS HERE


I det siste har jeg lagt merke til at det har begynt å bli høst. Litt kjøligere, pakket vekk sommer klærna (trist), bladene på trærna begynner å miste farge, og måneden September har jo tross alt startet. Sommeren ivertfall er over.. Sommeren er høytiden som går så fort! Varer like lenge som de andre høytidene, men ja.. Alle er vell enige at sommer er best?:) 


Liker ikke dette bildet så veldig mye, men den er dessverre over.. Og derfor har jeg da byttet header også som er høst inspirert, så til de som ikke har lest bloggen min før, så er headeren ny;) haha! Håper dere liker den!

Dagen idag har dagen rett og slett gått i ett! Stod opp 07:00, ut av huset 08:10, skole til 13:40, rett til ishallen på trening helt til 19:00! Ganske så sliten nå.. Så glad for at jeg hadde energien til å gjøre leksene ferdig på skolen, for det orker jeg dessverre ikke nå, hehe. Mandag er ikke akkurat den beste dagen i uka, men overraskende nok ikke den verste! Det er torsdag.. Skole fra 08:00-15:30, sååååå det syntes jeg er faktisk slitsommere, haha+ trening etter der igjen..

Hvilken dag i uka er din verste?

-CindyYX<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡