AUTUMN IS HERE


I det siste har jeg lagt merke til at det har begynt å bli høst. Litt kjøligere, pakket vekk sommer klærna (trist), bladene på trærna begynner å miste farge, og måneden September har jo tross alt startet. Sommeren ivertfall er over.. Sommeren er høytiden som går så fort! Varer like lenge som de andre høytidene, men ja.. Alle er vell enige at sommer er best?:) 


Liker ikke dette bildet så veldig mye, men den er dessverre over.. Og derfor har jeg da byttet header også som er høst inspirert, så til de som ikke har lest bloggen min før, så er headeren ny;) haha! Håper dere liker den!

Dagen idag har dagen rett og slett gått i ett! Stod opp 07:00, ut av huset 08:10, skole til 13:40, rett til ishallen på trening helt til 19:00! Ganske så sliten nå.. Så glad for at jeg hadde energien til å gjøre leksene ferdig på skolen, for det orker jeg dessverre ikke nå, hehe. Mandag er ikke akkurat den beste dagen i uka, men overraskende nok ikke den verste! Det er torsdag.. Skole fra 08:00-15:30, sååååå det syntes jeg er faktisk slitsommere, haha+ trening etter der igjen..

Hvilken dag i uka er din verste?

-CindyYX<3

 

LAST NIGHT


Igår så var jeg og andre fra OSK på kosekveld hjemme hos Emily og Mia<3 Det har vært alt for lenge siden sist jeg har sett dem, og har savnet dem utrooolig mye! Emily har skade i ryggen og har ikke vært på trening på leeeeeenge, og savner å ha henne på trening!


Emily<3

Vi startet kvelden med litt mat og snakking. Hadde litt ting å 'catche' opp;) 


Martine<3

Etter å ha spist og snakket, og ledd, og snakket, og spist, så bestemte vi oss å finne en film å se på! Haha, vi brukte kanskje over en time på å finne film, krangle om komedie eller skrekkfilm, få storskjermen til å fungere, flytte opp en etasje, og se på trailere. Vi spiste halvparten av godteriet, og popkornet før vi fant filmen i tillegg. 


hahaha, kari, martine, og madeleine med telefonen min..;)

Endelig etter laang diskusjon endte vi med filmen 3 days to kill! Ganske bra film faktisk, og vil anbefale filmen til andre som tåler litt voldelige filmer! jeg klarer ikke å se på voldelige filmer selv, så det kan hende at andre folk ikke syntes at det er noe særlig, men ja.. haha!


fra venstre: Lisa, Madeleine og Emily<3 (bakgrunnen: spøkelse gabriel)


MIa<3 (der var jeg veldig nydelig, ikke sant?)


Rebecka<3


haha, gabriel


Emily har swag ass

Det var en såå utrolig koselig kveld, og bør gjentas oftere<3 Kvelden slutta rundt 23:30 tiden, så det slutta helt greit sent, men skulle ønske det varte lenger!

Håper alle har hatt en bra helg!

-CindyYX<3

 

 

 

NEW START


Heihei alle sammen!

 

Nå så har jeg ikke blogget siden vitnemålsutdelingen før sommerferien! Jeg tenkte å ta en så kalt 'sommer pause' fra bloggen. Sommeren har vært helt fantastisk, og derfor gadd jeg rett og slett ikke å bruke tiden min på å blogge. Håper det er forståelig! Hehe!

 

Skolen har jo da begynt! Og skolen jeg endte på ble da Wang! Akkurat den skolen jeg ville på:) Jeg går på studiespesialisering der og hittil så går det helt strålende! Begynte der med ingen jeg kjente fra før.. Eller jeg hadde Helle fra den gamke klassen min der, men vi går ikke i samme klasse, så ja.. Ser henne noen ganger da<3 Der slapp jeg å spise lunsjen min inne på toalettet, yes! haha, neida! men så faktisk for meg at jeg ikke kom til å få venner, men det var mange koselige folk som turte å snakke med meg da ;)

Shevonne og Noelia!

 

Tenkte å legge ut en video jeg har jobbet med som er fra sommerferien! Skal se om jeg klarer å få den ferdig snart:)

 

Preikas senere!

 

-CindyYX

BILDEDRYSS: VITNEMÅLSUTDELING


Fy søren.. Jeg er faktisk ferdig med 10 års skolegang. Jeg er ferdig med grunnskolen! Dette er en helt rar følelse. Vi hadde vitnemålsutdeling igår og etter der var hele trinnet på Dolly Dimples og hadde vår egen avslutning. Vi hadde det så koselig! Helt til det var på tide å si farvel. Har aldri grått så mye! Jeg har kanskje bare gått der i ett år, men jeg er glad i alle sammen uansett, så det var vondt å si hade. Alle skal jo tross alt på forskjellige skoler og sånn. Skal ikke si så veldig mye mer. Men jeg skal bare si..

TUSEN TAKK FOR ETT BRA ÅR! OG JEG ER STOLT AV Å SI AT VI ER FERDIG MED GRUNNSKOLEN! JEG ER UTEOLIG GLAD I DERE OG VIL ALDRI GLEMME MINE KLASSE KAMERATER FRA 10. KLASSE!

SÅ UTROLIG GLAD I DERE!

-CindyYX<3

OFF TO GRADUATION


Herregud.. Tenk at jeg er ferdig med 10 år på grunnskolen.. Tiden har gått alt for fort. Spesielt på ungdomsskolen. Har ikke ord for alt dette nesten! Nå så gjør jeg meg klar til vitnemålsutdelingen:) Har ikke peiling på hvordan jeg skal reagere der heller. Skal jeg smile? Skal jeg gråte? Skal jeg se lei meg ut? Vet ikke.. Men det blir veldig trist. Vi pleier alltid å si: hade, ses imorgen! Men nå kommer vi ikke til å se hverandre mer. Alle blir helt splittet nesten.. Eller de fleste skal nok til Nydalen, men uansett..

Bilder vil komme!<3

Now, we can finally say: WE DID IT!

-CindyYX<3

BILDEDRYSS: PIKNIK MED TRINNET


Idag så har hele 10. klasse trinnet gått med på å ha en piknik! utrolig koselig med musikk, venner, og litt mat<3 Hra ikke tenkt til å skrive noe, men har MANGE bilder til dere! Har bare tatt sånn 200 bilder, men her viser jeg rundt 40 av dem da <3 Enjoy


A Klassen <3


Jentan mine fra A<3


Verdens beste B<3


Beste<3<3Fawzi<3

De andre girlsa<3

Julie, Dina og Jennifer<3

Flinkeste ass

Fanny<3


Fawzi tenker


Øzlem og Fanny<3


Vårt drit bra forsøk på hoppebilde

<3<3

<3Peter og Julie<3

Simon og meg<3

Julie<3

Nice

Julie, Rebekka og Peter<3Simon og Vincent<3

Peter prøvde seg på backflip, skjedde det? nei


Gangsters<3


<3


hahaha, cola er digg<3

Fatima, Dina, og Vincent<3

<3

Helle og Fatima<3

Kjempe koselig dag<3 2 dager igjen!!!

-CindyYX<3

TBG HELGA!


Det var noen som spurte om jeg kan vise noen bilder og fortelle fra helgen min i Tønsberg! Det kan jeg jo ta noen av dem:-)

Det var en utrolig bra helg med gode mennesker som jeg er utrolig glad i<3 Vi hadde det kjempe koselig, og dette var en helg jeg kommer til å huske lenge!

Det startet med at jeg møtte Tora på togstasjonen, også gikk vi litt rundt i byen, for jeg måtte kjøpe en bursdagsgave til min kjære mor! Etter det tok vi bussen til Eik, og imens så ringte vi litt folk siden Tora og jeg hadde veldig lyst til å bade på Kalsvika! Klokka var 11:30, og vi startet å ringe Andreas! Selvfølgelig så sov han på det tidpunktet, så vi ringte Emil, og ba han om å dra til Andreas og piske han opp fra senga, hehe. Emil ble med ivertfall, og fikk med seg Philip! Andreas våknet endelig etter at vi ringte han den ene gangen! Han ville egentlig ikke, men kom alikevel! Måtte bare spise frokost først..


Tora og kusinen hennes Rakel gikk uti vannet først!


Så kom de treige gutta etterhvert da!

Etter å ha vært på stranda i 4-5 timer, så tenkte vi at det var på tide å dra hjem og spise middag!

Etter Tora og jeg hadde spist middag, så foreslo jeg at vi kunne ta oss en tur ute! Det er jo alltid deilig når det er så nydelig vær ute hele dagen<3

Vi endte på kunstgresset mens Tora ville snurre rundt og bli svimmel.. Etter 5 minutter så ringte Nora meg! Hun lurte på om vi ville komme bort til Vilde! Det ville vi gjerne. Der var Håkon, Kamilla, Robin, Vilde, Nora, og etterhvert Philip! Når klokka var 20:45 så kom Tora på at hun skulle se på Fotball VM. Vilde hadde ikke kanaler nede i stuen, så vi endte opp med å løpe helt opp til der Robin og Thomas bor og se på Fotball VM der. Det var ganske slitsomt å løpe med Toms..


Det endte opp med veldig mange folk for å si det sånn.. Hele stuen bestod av Tora, Håkon, Nora, Robin, Kamilla, Philip, Øystein O, Jesper, Sivert, Ole, Thomas, Vilde, og meg<3 Det ble ganske mange, men jo fler jo koseligere blir det<3 
Det ble litt mobiler her og der, men etter hvert så gikk de tom for strøm da... eller min gjorde det

Etter litt kanel spising, og bråking, så begynte klokka å bli 00:00, og de vi kom med til Thomas, og Robin måtte dra. Tora, og jeg ville se England-Italia, eller Tora ville se. Jeg ville bare bli:) Jeg skjønner nesten ingenting av fotball, men det er jo alltids koselig når alle sammen er samlet og gjør noe sammen<3Robin tok telefonen min..

Under første omgang mellom England-Italia, så begynte jeg å bli litt trøtt, så plustelig så slokna jeg. Jeg var egentlig veldig sliten fra før, så ja.. men sove lenge fikk jeg ikke.. For Thomas måtte absolutt sparke meg for å vekke meg for morros skyld..

Etter kampen var ferdig, så måtte Tora, og jeg dra hjem. Klokka var 02:00 og jeg var så flink og stakk av fra huset til Vilde uten hettegenseren min.. Bra jobba Cindy! Men jeg fikk låne Sivert sin da, så det gikk så og si fint på veien hjem! 


Vi la oss omtrent 03:00. Dessverre så må jeg aboslutt være født som en morgenfugl, så jeg stod opp 07:00, sovna litt til 09:00, så klarte jeg ikke mer.. Jeg var fortsatt trøtt, men klarte ikke å sove mer.. Så sykt irriterende! Skjer meg hele tiden. Våkner 07:00 av meg selv uansett hva, så kan jeg se om jeg sover litt mer etter der igjen.

Etter vi spiste frokost, og stelte oss, så tok vi turen til Vilde og hentet hettegenseren min. Vilde, Nora og Kamilla sov enda de, og klokka var 11:30.. SÅ tok vi turen til Thomas og Robin sitt hus for jeg måtte gi tilbake hettegenseren til Sivert. Etter det ble det avtalt at vi skulle til banen, så da ble det det.


Jeg solte meg, og gikk litt rundt, så på, lo litt. Jeg ble utsatt til fare med fotballer mot meg i tillegg.. Vet aldri hva jeg skal gjøre ender oftest med å skrike, og beskytte hodet mitt med armene mine, haha. Som sagt så er ikke fotball min greie:)

Etter det dro vi til 2. dammen, og gutta skulle bade! Ville bade jeg og, men hadde ikke håndkle, og skulle ta tog om 2 timers tid, så ville heller vasse! Så deilig vann i en så varm sommerdag! Men skal ikke si at jeg var tørr heller, for Sivert måtte kaste en fotball mot meg i vannet.. Og Victor måtte kaste min fanta flaske uti vannet som var 1/4 igjen av.. Beste var når Victor dytta Tora uti vannet som ikke hadde på seg badetøy, så dyttet Thomas Tora uti igjen etter hun hadde blitt tørr, så falt Thomas også uti, hahaha. Så begynte klokka å bli 15:00, og jeg måtte si hade til alle gutta, og spesielt Tora som da var hoved grunnen til at jeg kom til Tønsberg i det hele tatt<3 Kjempe glad i hu jenta der<3

Det har vært en utrolig koselig helg, og jeg håper jeg ser dem igjen i den lille tiden jeg har fri i sommerferien<3
En liten oppsummering av helgen<3

-CindyYX<3

 

VIDEO: SOMMER FAVORITTER 2014


 

Endelig ble jeg ferdig med videoen! Jeg vet jeg sa at jeg skulle legge den ut i helgen, men jeg har hatt planer hele helgen, så jeg har rett og slett satt tankene på bloggen et annet sted.

Men nå er den ferdig da! Så håper dere liker den! 

Hate-kommentarer kommer jeg til å bry meg veldig lite om bare sånn info ;)

-CindyYX<3

ON MY WAY TO T-TOWN


Ville bare stikke innom og si hei! Denne helgen så har jeg planlagt å ta meg en tur til Tønsberg igjen! Har ikke sett bestevenninna Tora på lenge og vi får ikke sett hverandre før i midten av sommerferien heller. Gleder meg kjempe masse!

Bilder kommer nok sikkert!

-CindyYX<3

THE LITTLE BIG CHANGE


For litt siden så fant jeg mange gamle foto album fra da søsteren min og jeg var liten! Hahahha! Det er så sykt morsomt å se på! Jeg savner den tiden hvor jeg ikke trengte å tenke på noe. Noen ganger ønsker jeg å være et lite barn. MInner<3

Jeg husker ikke så mye fra da jeg var liten, men når jeg ser på alle disse bildene, så vekker det mange minner

Pleier dere noen ganger se på gamle bilder fra barndommen deres???

-CindyYX

G-SPORT LOVE


Idag så har jeg vært hos fysioterapeuten min! Sykt deilig å få ordne litt på ting. Har hatt stiv nakke og rygg helt siden alt det stresset med eksamen og sånt. Jeg ville også se om det var noe å fikse med foten min, for to uker siden vrikket jeg foten og endte med krykker, men er nesten frisk nå da! Det ble en del nåler på foten da..

Jaja! Deilig..

Etter det så gikk jeg litt innom G Sport rett ved og der var det 30% på hele butikken! Da fikk jeg med meg en ting da!

Har trengt en ny matte leeeenge nå! Og nå passet det jo perfekt med 30% og greier??

Etter det dro hjemover, så måtte mamma handle noe i et kjøpesenter, så var det enda en G Sport ved siden av, så da gikk jeg bare inn og kikket litt. Det var 30% på hele butikken der også! Det var artig:) Fikk med meg noen ting til der også!

Denne Nike tightsen!

Og sportsteip! Ikke så spennende da men..


Jeg ble veldig fornøyd med denne tightsen! Har aldri hatt noe lignende før! Alle tightsene mine er så og si bare svarte, så når jeg så de måtte jeg bare ha dem!

Snakkes!

-CindyYX

DID YOU KNOW..


♥ DID YOU KNOW : når jeg var liten var favoritt serien min Winx Club, og vær eneste gang jeg så at klokka var 12:12, eller 14:14 osv, så ønsket jeg om å bli en fe med krefter og sånt 

DID YOU KNOW : jeg elsker å sove på en ekstra dyne sånn at senga blir mykere å sove på, haha

DID YOU KNOW : Jeg elsker å spise fryste bær, og frukter! Fryste druer, vannmelon biter og blåbær er favoritten 


DID YOU KNOW : Jeg klarte ikke å spise en hel sjokolade plate selv før ifjord sommer, haha

DID YOU KNOW : Rekorden min på hvor lenge jeg har hatt en telefon er 1,5 år

DID YOU KNOW : Jeg er på treningsleir i minst 5 uker hver sommerferie

DID YOU KNOW : Jeg hadde en dverg hamster i 5 klasse som het Toby

DID YOU KNOW : når jeg 6 år ville jeg bli en havfrue, og prøvde å svømme som en hver gang jeg var og bada, men klarte det ikke for jeg klarte ikke å svømme under vann uten å holde meg for nesa 


DID YOU KNOW : Selv om jeg tar noen pauser fra blogging noen ganger, så liker jeg det fortsatt bare ikke orker, hehe

DID YOU KNOW : Jeg elsker frozen yoghurt, og skal gifte meg med det

DID YOU KNOW : Jeg elsker kjærlighets drama serier! Uansett om det er for tenåringer, eller for eldre, så blir jeg hekta på det! Det er spennende når to personer blir forelsket i hverandre, eller at en jente må velge mellom to gutter, elsker det♥ 

Hva syntes du?

-CindyYX<3

BRA DAG


Dagen min hittil har faktisk vært ganske bra! Eller det har liksom ikke vært noen negative hendelser enda:)

Dagen startet med at jeg sov helt herlig og stod opp helt våken. Elsker det! Det skjer liksom ikke så ofte med meg, hehe. Så i tillegg hadde karakterene på musikk oppgaven vi hadde for 3-4 uker siden om en artist kommet! Jeg fikk 5+! Så fornøyd:) Så spiste jeg, så litt på TV, stelte og sminket meg så var jeg ute av døra 10 min tidligere enn det jeg pleier! Så selvfølgelig kom jeg ganske tidlig til skolen da, men tidlig er bedre enn sent;) Så startet det med litt info om hva som skjer fremover osv, så skulle vi ha en oppgave om økonomi. Sykt kjedelig, men det ja! Jeg kom i en ganske grei gruppe, haha. Fikk en ganske bra oppgave også, men mye arbeid da.. Vi har ikke kommet så veldig langt heller, for vi brukte meste parten av tiden til mobilen, eller prating. Så var det friminutt..

Fanny og Jeg kjøpte barnegodteri til 50% hahaha! Den var faktisk veldig god! Så var det mer skole, så fikk vi dra hjem litt før 12:00!

Før jeg dro hjem, så lette jeg rundt 10 min etter k&h læreren! Ikke lett å finne dem altså.. Men jeg leverte den siste delen av hoved oppgaven til k&h! Endelig ferdig med ting som skal vurderes! Deilig altså:)

Resten av dagen skal jeg slappe av, så dra til Ishallen og trene! Savnet isen! Forresten! Filmen er snart ferdig, men jeg publiserer den i helgen da:)

-CindyYX

HVORFOR???


Nå som vi er ferdig med eksamen, oppgaver og har levert bøker så ser jeg virkelig ikke poenget med å være på skolen så lenge! I tillegg så starter vi så tidlig! Alle dagene fra nå av skal vi starte 09:00. Det er ikke så tidlig, men vi kunne jo helt greit startet 10:00 elns. Vi har jo ikke noen ting å gjøre heller. Lærerne sier vi skal ha undervisning om privat økonomi, men vi kommer ikke til å følge med. Hodet mitt ivertfall er satt på sommerferie modus. Lærerne sier også at det er obligatorisk at vi skal være på skolen fra 09:00-12:00, men vi blir jo sluppet ut tidligere uansett! Kan vi ikke bare avspasere??


Savner ikke dette skole arbeidet altså! Gruer meg til det begynner igjen..

Hva syntes dere?

-CindyYX<3

 

VIDEO PÅ GANG!


Siden det er så lenge siden jeg hadde blogget, så tenkte jeg å starte igjen med en liten video! Så den er spilt inn, men redigering pågår enda;) skal prøve å bli ferdig til helgen, men jeg har planer til helgen, så får se om jeg blir ferdig før helgen!

Dere burde glede dere da;) haha

-CindyYX

SUMMER INSPIRED


Igår når jeg så litt rundt på bloggen, så la jeg merke til en ting.. Headeren! Den har jeg jo hatt så lenge! Jeg kjente virkelig at den headeren begynte å bli gammel.. Så jeg bestemte meg å lage en ny en (se opp)! Siden det er sommer, så tenke jeg jo selvfølgelig med en sommer inspirert header:) Bare sånn for å si ifra er  jeg ikke en sånn person som er så glad i å ha et stort bilde av meg selv som header ;)

Hva syntes dere?<3 Bildene er fra we heart it<3


Slenger på et bilde fra 17. mai ;)

-CindyYX<3

BEAUTY TIP


Jeg har noe jeg har veldig lyst til å dele med dere! Et lite, men veldig bra beauty tip!

Noen kanskje vet om det fra før, men viste du at vaselin er ikke bare bra for leppene, men det er utrolig sunt og godt for øyevippene dine også! Vaselin stimulerer hårveksten, og gjør dem tykkere, sterkere og lengere:D Det fungerer like bra som vippeserum til 900kr! Bare at vaselin koster bare 30-40kr
Noe man ikke må glemme er at øyevippene dine er også hår. Tenk på dette: du bruker masse produkter i håret ditt for å gjøre det glattere, skinnende og sterkere, men gjør ikke noe annet på vippene enn å ta på sminke og ta av sminke. Alle ser en eller annen gang at et eller to øyevipper faller av, og for folk som bruker vippetang blir det jo enda værre. I fjord hadde jeg flere mellomrom uten vipper på øynene mine, og ventet i måneder uten vippetang for å få vippene tilbake. Det er sånn de ble på det første bilde under, så leste jeg om vippeserumer og vurderte å kjøpe det, men så så jeg at vaselin var også bra, så jeg prøvde ut det istedet, for jeg er ikke akkurat den som bruker nesten 1000kr på et sånt produkt altså når man kan finne en billigere måte for å få sunnere og mer fyldigere vipper!

Jeg har brukt vaselin i 3 uker nå, og jeg er sååååå fornøyd med resultatet! Vaselin er et perfekt produkt til vippene hvis du liker å spare noen flere hundre kroner!

Du tar det på om kvelden rett før du legger deg! Det eneste du må gjøre er å ta en gammel vasket maskarabørste og ta vaselin på børsten og ta det på vippene som maskara! Det er ikke farlig med klumper eller noe sånt lignende:) Hvis du ikke har en maskarabørste, så er det bare ta det på fingeren din, lukke øyet og gni det på vippene! Jo mer vaselin, jo bedre blir det! Jeg så resultater etter 3 dager faktisk!

Håper at dere likte tipset og vil prøve det!

-CindyYX

I'M BACK! again


Hei alle sammen!

Endelig er eksamen, prøver, innleveringer og fremføringer over for dette skoleåret! ENDELIG! Så rart å tenke at jeg allerede er ferdig med grunnskolen. Det er enda rarere å tenke at jeg faktisk har bodd i Oslo snart ett år! Har faktisk savnet bloggingen en del, men har liksom ikke hatt tid til det. Har liksom hatt lyst til å blogge hele tiden, men så var det lekser og forberedelser.. Men ja! Eksamen er endelig over, og det var et rent helvete for å si det mildt, hehe.

I skriftlig kom jeg opp i norsk! Det var ikke så ille, eller det eneste positive med det var at jeg ikke kom opp i matte! De negative sidene var at da får man to karakterer, og skriftlig eksamen i nynorsk.. Jeg er ikke den dårligste i nynorsk, men ikke det beste heller. Det gikk forhåpentligvis ganske bra da! Jeg ble ganske fornøyd med alt jeg hadde skrevet, så jeg håper da på det beste! Vi får jo ikke vite karakteren der enda heller-.-


Jaaaa..

I muntlig kom jeg opp i Engelsk! Det var jeg veldig fornøyd med! Ville egentlig komme opp i norsk, men engelsk er bra det også! Pluss at jeg ikke kom opp i Fransk! Hvis jeg hadde gjort, så hadde jeg bare begynt å gråte under presentasjonen, eller late som om jeg besvimer for å slippe, haha. Tema jeg fikk til eksamen var The Britisk Isles.. Det var da et bra, men ganske stort tema syntes jeg da... Det er så utrolig mye å snakke om, og i tillegg hadde jeg så lite tid, så måtte kutte mye for å dekke de 10 minuttene! Jeg fikk faktisk presentasjonen akkurat på 10 min, haha. Det gikk ganske bra, men var så sykt nervøs under presentasjonen, hehe, men er ganske greit fornøyd da!

I det siste har det vært utrolig fint vær ute! Sommeren er her<3 Beste tiden, og elsker å gå i sommer klær! Det er faktisk bare 8 dager til vitnemålsutdelingen, så er det sommerferie! 

Skal ikke skrive alt mulig på dette innlegget, men skal bli flink til å oppdatere nå videre!
-CindyYX<3

 

TACO+FILM


Igår og idag så har jeg hatt kjære Martine på besøk! Koselig det;) Hun kom rundt 17:00 tiden, så vi startet med middagen først. Jeg hadde bestemt at vi skulle spise taco<3 

Vi var faktisk veldig effektive, haha. Den beste delen var at Martine skulle begynne å kutte agurken! Hun delte den i to, så så vi plutselig at det  var ikke en agurk.. Det var en squash xD hahaha, ups. Da ble det dessverre ikke noen agurk i tacoen da, hahaha.
mmmmmm<3


"Fotogen"


Etter vi hadde spist taco, så planta vi oss godt i sofaen med film og godteri!


Grunnen til at vi har cola i flaske er for jeg ivertfall er veldig flink til å søle, heheh.


Vi så første på Twilight Breaking dawn part two, så så vi på 17 again:)

Idag slapper vi bare av, så drar vi på trening i Jordal etterpå!

-CindyYX<3

SKOLEN SKJEDDE..


Lenge siden da. I det siste så har jeg ikke hatt så veldig lyst til å blogge, i og med at jeg har så saiko mange ting jeg må gjøre av skole arbeid før det er eksamen, og i tillegg har jeg ikke tid heller. Men jeg prøver så godt jeg kan! I det siste har det vært veldig mye gjøre, og mer blir det.. 26. mai så setter lærerne våre standpunkt karakter i de muntlige fagene (som de har minnt oss på VELDIG mange ganger), så da har vi fått flere valgfrie oppgaver som vi kan gjøre for å forbedre karakteren vår i fagene! Selvfølgelig tar jeg alle sammen, haha. Ikke det at jeg har å dårlig karakterer, men ikke de ALLER beste heller. Bedre en i fjord har det blitt selvfølgelig, men jeg vil ha det best mulig sånn at jeg ivertfall kanskje har en sjanse på Wang. Jeg føler liksom at jeg virkelig MÅ komme inn dit. Vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, men jeg  bare føler at jeg må. Det er liksom DEN skolen jeg kan få bedre idrettsmuligheter, men det er jo forferdelig vanskelig å komme inn dit.. 

Men ja! Som sagt så er det mange oppgaver jeg skal skrive da. Idag ble jeg ferdig med samfunnsfagsprøve, og skal har engelsk presentasjon imorgen. Ellers så har jeg oppgave hittil i musikk, RLE, norsk, samfunnsfag, tror naturfag, og må gjøre ferdig "Hoved Oppgaven" i kunst og håndtverk! ååååå, hvem vet? kanskje det kommer noe mer! I tillegg må jeg forberede meg til Eksamen... + trene.

LIVET SMILER TIL MEG ALTSÅ<3

Men herregud.. hva er det jeg klager på? Det er jo ikke bare jeg som går i 10 klasse på dette tidspunktet! 

ØNSKER ALLE 10 KLASSINGER LYKKE TIL MED EKSAMEN!

-CindyYX<3

 

G.C. 2014


Her er da video jeg lagde fra turen! 

 

-CindyYX<3

INNKJØP FRA G.C.


Da har ikke jeg blogget på veldig lenge. Vet at jeg sa at jeg skulle blogge i løpet av oppholdet, men det orket jeg rett og slett ikke. 

Da har jeg bestemt meg å vise dere noen innkjøp fra Gran Canaria! Jeg viser alle ting utenom klær, for har kjøpt sånn helt sykt mye og orker ikke å vise det heller. Ender ofte med mye "hate" og sånn.


Jeg kjøpte en powder brush fra Real Techniques på El Corte Ingles på Las Palmas.


ENDELIG HAR JEG KJØPT DEN!! NAKED 2 by Urban Decay! Har ventet lenge på endelig få muligheten til å kjøpe denne! På Sephora i El Corte Ingles. Grunnen til at jeg valgte 2 var for jeg liker de fargene best.


Parfyme fra Escada, Taj Sunset. Den luker helt himmelsk, og har ventet lenge på å kjøpe denne her! Elsk<3


Endelig nye joggesko! Asics Gel Kayano 20. Jeg skulle egentlig vente til 21 skulle komme ut, men mine 19 er helt utslitt, og det var virkelig ikke mulig å vente lenger.. Elsker fargene!!


Så noen søte tøfler til å ha på hjemme fra Primark!


Det siste jeg skal vise er to smykker fra Primark! Det er billig på Primark! Angrer litt at jeg ikke kjøpte flere.. jaja!

Det var noen av innkjøpene mine fra Gran Canaria! Tror ikke jeg skal på noen shopping på en stund for å si det sånn! Jeg får ikke lov av mamma å kjøpe med sommerklær, for jeg har kjøpt så mye..

Fortsett ha en fin påske da folkens!<3

-CindyYX<3

 

G. C. DAG 1


Ja, da er jeg fremme i Gran Canaria, og koser meg kjempe mye! Det er utrolig varmt her, og jeg har blitt utrolig brun allerede! Har ekstrem skille, og magen min.. ja.. skal ikke si noe om den, hehe.

Idag så har vi bare slappet av og ikke gjort noen ting! Det eneste vi har gjort er å ligge på stranda og sove, lese bok, eller spille på telefonen mens i solte oss. Jeg savner ikke Norge et sekund! Det er så deilig med litt fri! Varmen her er bare helt fantastisk. Jeg har hørt at det var ganske varmt i Oslo idag, men jaja. Her er det grei internett, men ikke beste kvalitet. Så det blir ikke lett å holde dere oppdatert, men jeg skal lage en videoblogg gjennom hele reisen, så den kommer nok neste uke! Men oppdateringer under oppholdet her blir nok helt sikkert forhåpentlig hvis!Får ikke lastet flere bilder. Det tar år hundrer altså!

Hva gjør dere i påskeferien?

-CindyYX<3

MIN SESONG 2013-2014


Jeg har jobbet veldig lenge med denne videoen! Har aldri lastet opp video fra YouTube til iMovie før, så det tok litt tid før jeg skjønte det! Har aldri vært flink med sånne ting, men jeg må si at jeg er veldig fornøyd med denne!

Dette er en video av noen stunder fra denne sesongen! Denne sesongen har vært helt utrolig og det har vært noen oppturer og nedturer! Den startet veldig dårlig. Jeg falt alltid på den vanskelige elementene som jeg hadde med som 2A og 3S. Det var aldri morsomt. Jeg klarte det hele tiden på trening, men på konkurranse så bare var den ikke der.. Men jeg gav aldri opp! Det skulle i stoppe meg. Jeg måtte bare holde hodet kaldt og ikke stresse. Det å stresse på oppvarminger var noe jeg gjorde hele tiden! Jeg klarte ikke å senke skuldrene mine, og jeg pustet tungt.

Men etter juleferien, så forandret det seg. Hoppene var mer stabil enn noen sinne, og jeg var så klar for NM! Jeg hadde to krav! Ny personlig rekord begge dager, og klare rene 2A begge dager. Jeg klarte det! Jeg kom kanskje ikke på pallen, men jeg satte krav som jeg skulle klare, og jeg klarte det! Det er det eneste som teller for meg! Og det samme på Nordisk! Jeg skulle holde hodet kaldt og fokusere. Nordisk var den beste utenlandske konkurransen jeg noen gang hadde gjort! Det var en bra opplevelse for meg! Det var da jeg var mye mer sikker på meg selv.

Så var siste konkurranse for sesongen min, og jeg tenkte ikke så veldig mye på det. Jeg skulle bare gå løpet mitt og ha det morsomt! Det eneste jeg tenkte var at jeg muligens kunne få ny rekord og klare 2A og 3S. Oslo Interskate var den beste konkurransen jeg har vært med på i hele kunstløp "karrieren" min hittil. Jeg klarte 3S fullrotert uten fall, og tre rene 2A begge dager! Jeg var helt overlykkelig, men helt til jeg fikk høre poengene mine, så skrek jeg av glede. Jeg fikk 101,65 poeng totalt. Det var virkelig stort for meg. Det å få over 100 poeng var ikke en gang et av kravene mine for denne sesongen, men jeg hadde troen og jeg klarte det!

Selvfølgelig er det noen fler som har fått over 100 poeng totalt, men det bryr jeg meg ikke noe særlig om. Jeg bryr meg mer om hva jeg gjør og hva jeg skal klare. Da blir jeg glad!

Det er et av de beste opplevelsene mine i denne sesongen, og jeg gleder meg ekstremt til neste sesong! Da skal jeg hva jeg kan MED 2A og 3S uten noe kluss og få over 100 poeng igjen! Og kanskje et trippel hopp til ;D

 

Her er da video en jeg lagde!

-CindyYX<3

PAKKE TIL G.C.<3


Da har jeg begynt med å pakke litt! Jeg pakker til reiser veldig ofte, så nå for tiden syntes jeg det er utrolig lett å pakke til reiser! haha. Det tar faktisk bare 20 min, men så det å pakke så alt blir ryddig tar litt tid der igjen da. Også det med å pakke sminke og stellesaker må jeg jo pakke på dagen! Men ja.. Sånn går i allefall pakke "prosessen" min da:


Jeg pleier å bare stappe alle tingene jeg har lyst til å ha med oppi kofforten. Veldig fint, jeg vet.


Så legger jeg alle tingene på senga, og bretter klærna og sorterer dem.

Finner det jeg muligens ikke trenger å ha med.


Så legge det oppi kofforten! Lett!:D

Gleder meg så utrolig mye! Har aldri vært i Gran Canaria før. 


Vet dere om noen bra shopping steder som ligger ganske sør på Gran Canaria??

Vet du det er det bare å si ifra!<3

God påskeferie allesammen!!

-CindyYX<3

VANNTETT DEKSEL TIL IPHONE


Da har jeg endelig fått mottatt pakken jeg bestilte fra handelportalen! Jeg bestilte den for en uke siden, og handelspoltal kontoret ligger jo i Oslo... Så jeg jeg begynte å lure hvorfor jeg aldri fikk pakken, så jeg sendte en mail. De hadde tydeligvis gjort en feil, og pakken hadde ligget igjen. Koselig! Så den ble sendt på mandag!

Men ja! Det jeg bestilte var et vanntett deksel som jeg kan ha rundt telefonen! Jeg skal jo til Gran Canaria til søndag (!!), så jeg hadde veldig lyst til å få nye kule bilder! Hvorfor ikke under vann? :-D


Denne kostet da 99,- og gratis frakt! Men jeg fikk et sånt gavekort fra dem på 50,-, så da ble det 49,- på meg da, hehe.


Den passet perfekt til iPhone 5, som jeg beskymret meg veldig for! Så dette er noe verdt å kjøpe hvis man drar til Syden, og skal bade;-D Produktet finner du HER 

Hva syntes du? Fikk du også lyst på noe sånt? :-D

-CindyYX<3

ROLIG SØNDAG


En av de deiligste og roligste søndagene jeg har hatt på utrolig lenge! Hadde ingen planer for dagen, og det er det lenge siden jeg har hatt.

Dagen startet med på stå opp, og tok frem det nye DET NYE(haha) bladet mitt, og leste gjennom det. I tillegg til bladet fikk jeg også to andre blader. Det ene var fra Glitter og var om hårstyling, og det andre er jeg faktisk ikke helt sikker, for jeg har ikke orket å se på det enda, haha. 

Etter det, så spiste jeg litt frokost, og så på TV.

Følte for å røre litt på meg, så jeg tok en treningsøkt for meg selv. Jeg var så trøtt etter den økta faktisk, og det er sjeldent jeg blir på en egentrening.

Jeg tok 30 min løp.

10 min sykling rolig

Mage, rygg og lår øvelser.

Etter det tok jeg og tøyde.Etter det har jeg faktisk bare slappet av, og sett litt på TV. Jeg kom også på at jeg måtte kjøpe brød, så da ble det en liten tur ut igjen! 

Da starter det en ny dag imorgen, og når skoleuka er ferdig er det endelig påskeferie!! Gleder meg<3

-CindyYX<3

DAGENS BILDER


-CindyYX<3

FØR OG ETTER


Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget! Hatt veldig mye med skolen! Og i tillegg til mye trening, men nå er konkurranse sesongen over, og noen ishaller begynner å stenge, så da blir det veldig lite is. 

Sykt trist.. men jaja! Da har jeg litt mer til skolearbeid iallefall (Y) Hadde norsk fremføring idag og naturfagsprøve igår, og jeg syntes at begge to gikk ganske bra!

Dagens fancye outfit at the moment:


Sykt deilige og luftige bukser fra Lindex faktisk! Det er sånne morsomme jalla bukser, haha, men sykt deilige å gå med hjemme!

Men helt siden jeg kom hjem, så har jeg tatt også ryddet litt på kommoden og bordet mitt. Føler at rommet er så mye finere år det er litt ryddig!


Jeg har gjort om på tavla mi! Siden det ikke lenger er de samme treningene og det ikke er mer konkurranser, så bestemte jeg å lage en sjekk liste med prøver og sånt som jeg har på skolen! Jeg må virkelig få styr på de prøvene og innleveringene. Er litt surrete, så får håpe dette blir litt bedre da! Må ha litt motivasjon, siden det beste jeg vet er å krysse ned ting som jeg er ferdig med! 

I tillegg måtte jeg rydde litt med sminken! Måtte kaste en del gammel sminke og ting som jeg ikke brukte også! Så er ganske fornøyd med dette nå. Alle parfymene mine tok så mye plass også, så...


Så jeg la de heller på siden av skrivebordet mitt! Jeg følte at det ble litt bedre og litt mer farger overalt i rommet! 


Alle disse dagene har det jo vært strålende fint vær her i Oslo! Elsker sola! Men dessverre er det ikke helt klar for å ta vekk skjerfet, men sommerklær har jeg tatt frem! For neste uke når påskeferien starter skal jeg til Gran Canaria! ÆÆÆÆÆ, gleder meg helt sykt til å gå på stranda og bare chille max! Dette skal bare være en slappe av tur, og ikke noe særlig shopping tur, men litt shopping har jeg spart penger til selvfølgelig! Bilder kommer det helt sikkert! Kamera og Mac skal med i kofforten garantert!

Hva skal dere til Påseferien?<3

-CindyYX<3


FLASHBACK


Nå ser jeg litt gjennom gamle bilder på macen. ååå, så mange minner!

Nå nettopp ser jeg på bilder fra komfirmasjonen min! 


Vestfolds bunaden  for min del er min favoritt! Fin og enkel! Gleder meg til å bruke den igjen på 17. mai.Ja, jeg hadde regulering den tiden.. og 4 uker etter der tok jeg den av! Tenk hvordan det hadde vært hvis jeg ikke hadde den tingen på tenna mine!

Savner komfirmasjonsundervisningene også! Mange sier at det er dritt kjedelig, men den gruppa jeg var i var det kjempe morsomt! Folk fra forskjellige skoler, kjente og ukjente. Kurslederne var de kuleste! Vi lekte hele tiden vi. Tiden gikk så fort, så plutselig får vi høre at neste kurs var sermonien.. Møtte så koselige folk! Komfirmasjon er liksom once in a life time moment!

Har du hatt komfirmasjon? skal du ha?:-)

-CindyYX<3

 

Les mer i arkivet » September 2014 » Juni 2014 » Mai 2014


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits