NORDICS NEXT


Da har endelig tiden kommet! Jeg reiser til Stockholm imorgen:D Jeg gleder meg ekstremt til nordisk. Treningene har gått bra og dobbel Axel og trippel Salkow har vært normalt stabil både på trening og i programmet! Det blir en tøff konkurranse med mange gode løpere. Så dette blir spennende! Gleder meg til å se andre venner fra Norden som jeg ikke har sett på lenge også:)

Målene mine og en kjempe koselig melding til meg selv;)

Æææææææ gleder meg!

-CindyYX<3

3 JENTER+1 NEMO


Som jeg skrev i stad så var jeg og Martine hos Madeleine idag! Det var veldig koselig! 

Det hele startet med at vi var inne og så på TV.


Vi fant ut at vi ville bake noe, så vi bestemte oss for å lage cookies<3 Da måtte vi ut på butikken. Vi måtte selvfølgelig ta med Nemo!


Endelig var vi på vei!Vi kom tilbake og Nemo var litt vått, haha så søt<3


så begynte vi!
mmmmm<3 de ble utrolig gode! Vi lage peanøtt cookies med sjokolade dråper oppi!


Etter det så v på mere OL!

Kjempe koselig dag!

-CindyYX<3

SVAR PÅ SPØRSMÅL


Her er svar på spørsmålene.
Fint bilde, i know.. klikk på det hjulet og HD for bedre kvalitet. Dere vet det sikkert, men bare sier ifra:-P
Kommer med et innlegg etterpå! Er hos Madeleine med Martine<3
-CindyYX<3GODE GREIER+OL


Da har jeg kommet hjem fra trening, og samtidig som jeg var i ishallen var det da friløp for kvinner i OL! Var så spent! Midt i trening, så ble alle ropt på for å se på Anne Line. Alle følte nervene! Vi så på løpet hennes element etter element. Det gikk utrolig bra! Bare noen små mini feil, men ingen store feil som er kjempe bra! Vi klappet og ventet på poengene. De var helt greie poeng og klarte å klatre en plass opp! Det er helt utrolig! Gratulerer kjempe mye Anne Line! Kjempe stolt!

Etter vi så på Anne Line, så fortsatte vi treningen, tok pause, så var det ballett, så var det en istrening til for Andrea, Sunniva og meg! Utrolig deilig å være få på isen! Da kan man gjøre litt mer ut over isen! Da hadde jeg nok dessverre ikke fått sett så veldig mye. Men resultater har jeg sett på underveis! Så nå skal jeg se på hva løperne gjorde! I tillegg fikk jeg noe gode greier til!


GRANATEPLE!!<3 Jeg har ikke spist det på leeeeeenge!


mmmmmm<3<3

Jeg skal mest sannsynlig spille inn spørsmåls videoen imorgen! så video kommer forhåpentligvis til helgen!

-CindyYX<3

OL KVELD


Igår var en helt fantastisk kveld! Alle sammen koste seg og samtidig så på noe som alle er glade i, kunstløp<3 

Det hele startet med at vi selvfølgelig kom inn til huset til Madeleine og Susanne. Pernille, Rebecka, Madeleine E og meg var de første som kom.

Det var kjempe fint i ''OL studioet''! 


KosekrokenNorske og litt svenske flagg var på plass!


Hunden også! :-)


Snø ble det også..

Etterhvert kom det flere! :-D


Milla og Anna var klar forran kamera, mens noen ikke var det..hehehe


Milla var klar for å se på Anne Line!


Etterhvert var alle sammen samlet og klare for litt OL!

Vi spiste kjempe deilig mat! Vi startet litt med frukt og bær. Det var utrolig godt! Fikk ikke tatt noen særlig bilder av det.. Var litt distrahert av å se på kuntløp og selvfølgelig spise frukten^^ 


Vi så mange sterke løpere, og etter en lang ventetid, så var det Anne Line sin tur!


Camilla, Christer og Dorthe var klare også!


Camilla var ved Anne Line sin side hele tiden!


Vi klappet for Anne Line og tok det på video! Vet ikke om dere klarer å se den, men her er en link der Anna la ut en video på FaceBook:-)

Her

Alle jublet kjempe høyt og var utrolig glade! Som feiring begynte vi med kaken! Den fikk jeg tatt bilde av;-)


Sine's kjempe gode cupcakes! mmmmmm<3


Mesterkokken Anna lagde en kjempe god oreokake! 


Så var det min eplekake da! haha, det var faktisk mange som likte det! (stolt)


Der kom det! Den nydelig Q'en<3


Etterhvert kom noen foreldre også for å se på siste gruppa!

Klokka begynte å bli ni og lille Milla begynte å bli trøttOg stedet ble litt rotete når det var ferdig..Selvfølgelig hjalp vi til med tallerkene og sånn :-)

Dette var en kjempe koselig kveld og dette må gjentas!

Var det noen andre så Anne Lines flotte løp?

-CindyYX<3

 

 

ANNE LINE GJERSEM= HISTORISK


Disse to bildene sier rett og slett alt..

Endelig fikk Norge en løper som kunne delta i OL på over 50 år. Idag så gikk Anne Line et sterkt program og kvalifiserte seg til friløpet!! Det er for min del historisk! Gleder meg utrolig mye til å se friløpet hennes:D

Gratulerer så utrolig mye Anne Line!

-CindyYX<3

EPLEKAKE


Til i kveld så skulle noen lage kake! Det hadde selvfølgelig jeg lyst til å gjøre:) Da ville jeg lage en god gammeldags eplekake<3

Andre lagde sånn fancy kaker som oreokake, gulerotkake og cupcakes, så da tok jeg en veldig vanlig kake. Syntes eplekake er veldig godt jeg^^


Det er veldig lett å lage også! Bruk alle disse ingrediensene, bland dem sammen og....


BAM!! Det blir en eplekake! <3 Mmmmmm

Hva syntes du om kaken?

-CindyYX<3

IMORGEN BLIR EN BRA DAG


Som jeg har sagt i et annet innlegg så skulle jeg gjøre noe imorgen! Det er jo Vinter OL nå og et av grenene er jo selvfølgelig kunstløp! Norge er så heldige som har en løper som representerer Norge i kunstløp i et vinter OL på over 50 år! Denne utrolige jenta er Anne Line Gjersem! Kvinnernes kortprogram går imorgen og Anne Line skal gå rundt kl. 18:00. Det blir så spennende og ønsker henne kjempe masse lykke til!

Tilbake til det jeg skal gjøre imorgen! Jeg og mange andre fra OSK skal samles sammen hjemme hos Madeleine og se på kortprogrammet imorgen! Det kommer til å bli kjempe koselig! Vi skal kose oss med venner, mat og kunstløp! Gleder meg kjempe masse:D


Noen bilder av folka fra klubben<3

Bilder kommer! <3

-CindyYX<3

MIN DAG I BILDER


Først så stod jeg opp! Det var veldig vanskelig for meg.

Så så jeg ut vinduet. Det var lyst men ingen sol.

Jeg satte på min favoritt sang for å komme meg i et godt humor<3

Spilte litt Mega Jump<3 hehe

Elsker den apen<3

Så satte jeg meg på denne sykt nydelige macbooken her

Men så var det ikke så mye å se på, så jeg lukket den og ventet på mat som mamma holder på med maten;)

Jeg venter og venter og venter og Venter

Og der kom sola<3

Så spilte jeg litt mer Mega Jump og fikk ny rekord, hehe

Endelig fikk jeg mat og er kjempe mett

Nå venter jeg bare på at mamma skal bli klar, så kan jeg dra på trening

Venter bare på mamma..

Ser på den nydelig utsikten! Fra senga;)

Endelig skulle vi dra

Selvfølgelig var det en laang kø-.- Håper bare at jeg rekker treningen!

Etter 20 min fikk alle svaret! Det var bilkræsj. Halve bilen var jo helt smadra! Håper ikke person som var i bilen ble alvorlig skadet. Den andre bilen som var på andre siden av veien fikk jeg ikke bilde av, men det var ganske ødelagt den også..:(

Endelig fremme!

Hahaha finn feilen;D

Så hadde jeg to treninger som gikk utrolig bra!
Nå er jeg på vei hjem og ser på OL i isdans samtidig! Video stoppa en gang og den stoppa sånn..

Nydelig..

Det var så fint og skyfritt himmel istad! Nå er det mørk.. GLEDER MEG TIL SOMMEREN!! Alle planene er allerede klare:) det får dere vite om om en eller annen dag i nærmeste framtid;)

Så har jeg kommet hjem og fikk akkurat sett Davis og White på TV!! De vant!! Yey!!

Nå skal jeg spise ordne meg og skal faktisk legge meg snart! Har morgen trening imorgen.. Kl.08:00. Det er ikke så ille, men så drar jeg fra Drammen, så det er litt lenger å kjøre-.-

Dette var et langt innlegg! Hva syntes du?;)

-CindyYX<3

GODIS OG SÅNT


Sorry, jeg glemte helt å blogge igår. Haha, jeg var så trøtt og klarte ikke å se på en skjerm en gang. Jaja!

Jeg var da innom et sted som jeg ikke helt husket hva het, men det var ikke et senter heller akkurat;) Det var godisbutikk, helsekost, apotek, Vinmonopolet elns og et kjempe fint sportsoutlet. En veldig fin kombinasjon av butikker for å si det sånn! For min del så satte jeg kursen rett mot godisen;) hehe..

Det var et HEAVEN altså! Men jeg kjøpte ikke så veldig mye faktisk! Bare noen små ting til onsdagen(nevner det i et annet innlegg om ikke så lenge) og en bitte liten godtepose.

Det var ikke så mye;) kanskje for noen som syntes det ser mye ut, så er det faktisk ikke det. Posene var veldig små der, siden man kunne enten velge mellom en giga plastikk boks eller en papirpose. Litt annerledes, men ja.

Etter det kjørte vi til Nordby! Jeg var egentlig bare innom sport shop. Et annet sports outlet. Der er det veldig mye mer å velge mellom:) Jeg fant kjempe masse fint der, men jeg prøver å spare penger, så jeg gikk ut at butikken med en veldig fin treningsshorts fra Nike!

Nike pro shorts! Jeg har kjøpt denne:) Den er til vask akkurat nå, så jeg tror ikke jeg skal legge ut en våt shorts akkurat;) haha. Jeg har hatt lyst på denne lenge! Endelig ble den min!

Jeg har fått kjempe mange spørsmål nå! Det er jeg kjempe glad for! Jeg skal prøve å få tatt det på video til uka:D det er bare å stille spørsmål enda!

-CindyYX<3

SVERIGE NEXT


Idag er da første dagen i vinterferien! Endelig er det ferie! Har ventet på dette helt siden juleferien! Haha. Hvem har vell ikke det;) For min del så skal jeg trene veldig mye i ferien, siden det er Nordisk uka etter vinterferien. Men det er jo noen dager jeg kan sove lenge da! Det er mere nok for meg:)

Countdownen er på plass i hvertfall!

Idag så bestemte mamma og pappa at vi kunne dra til Sverige en tur. Handle inn litt ting og sånt:) Da blir det nok en tradisjonell tur innom godtebiten for min del! Hehe.. Men får ikke kjøpe så mye da, men jeg kan jo kjøpe kjempe mye også kan jeg låse det et sted eller la mamma passe på det:) Da kan jeg kose meg med det etter nordisk! Hehehe. Det er jo så innmari mye billigere enn i Norge og mer å velge mellom! Da er det på en måte mer verdt å kjøpe mye i Sverige når man har anledningen til å dra dit!

Slenger på et gammelt insta bilde;)

Snakkes etterpå!

-CindyYX<3

HAPPY VALENTINES DAY


Ja, da er det valentinsdag i dag! Da skjer det jo kjempe mye;) haha, neida. Faktisk så skjer det ingenting.. Bare en helt vanlig dag.

Først var det skole. Vi hadde en helt vanlig slækk dag. Første har vi to timer K&H, en time fransk, så to timer musikk. Etter skolen dro jeg rett på trening, og trente 3 økter. Kom hjem for en time siden.

Akkurat nå ser jeg på OL i kunstløp for menn!

Så spennende! Nå må jeg følge med!!

Snakkes!

Husk spørsmålsrunden!

-CindyYX<3

SPØRSMÅLSRUNDE


Da har jeg tenkt å ha en spørsmålsrunde! Det er vell ganske vanlig å ha, så da tipper jeg at dere vet hva dere skal gjøre ;D Det er bare å stille spørsmål om hva som helst!

Upassende spørsmål blir slettet med en gang!


Hvis det blir mange spørsmål tar jeg det på video :)

-CindyYX<3

PAKKE I POSTEN!


Nylig fikk jeg en pakke i posten fra Coverbrands! Jeg elsker å få pakker i posen. Det er så morsomt å åpne de og se hva som er inni!

Jeg hadde bare bestillt noen små ting som jeg trengte. Det er så mye lettere å bestille ting på nettet. Det kommer rett til postkassen, og da slipper man å gå helt til butikken, eller hvis man ikke har tid til å dra til butikken! Og kanskje det er på tilbud eller billigere enn på butikkene.


Det første jeg satte på handlekurven var da, MARVIS classic strong mint tannkrem. Haha, jeg trengte en ny tannkrem, også hadde jeg hørt at den var veldig bra, så da fikk jeg lyst til å prøve den!


SÅ trengte jeg en ny øyenskyggekost, og jeg elsker Real Techniques sine sminkekoster(anbefales!!!) så da ble det denne da! 

Jeg har et sett med fire koster også fra Real Techniques, og de er fantastiske!


Siste tingen ble da en 2 in 1 maskara fra LASHEM, Extensions in a Bottle.

''Endelig en maskara og serum i ett! Den ene siden har hvite fiberextensions som legger seg

rundt vippene dine og forlenger dem, mens den andre siden er en volummaskara med gel serum.''- Coverbrands.

-CindyYX<3


KONSERT


Nå så har det vært en konsert på skolen. Det var en forferdelig spesiell konsert.. Jeg tok noen bilder fra konserten. Når dere ser disse bildene så ser dere hvorfor denne konserten var en spesiell konsert..

Ja...
Denne konserten het Verdensfestivalen. Hahaha det var en god latter ivertfall!

Snakkes etterpå!
-CindyYX<3

SPORT INSPIRATION-CindyYX<3

NM 2014


Denne uka var det Kretsmesterskap, men det gikk sånn helt bokstaveligtalt rævva, så da velger jeg heller å skrive litt om NM uka før!

Jeg var så spent! og litt nervøs. Treningene før gikk ikke så utrolig bra, og jeg var litt stressa. NM denne sesongen ble holdt i Sarpsborg. Det var kjempe fint der! De arrangerte det kjempe bra! På fredagen var det festmiddag/bankett. Det var kjempe koselig, og morsomt. God mat med herlige folk<3

Som sagt! det var kjempe koselig<3 

På lørdag startet da alvoret. Først var det trening kl 09:35. Jeg var så fokusert og jeg visste at denne konkurransen var utrolig viktig! Treningen gikk utrolig bra og jeg hadde en god følelse.

Kortprogrammet gikk ganske bra! Det ble et stygt fall, men resten gikk utrolig bra! Fikk ny personlig rekord på 34,14 poeng.

http://www.rinkresults.com/results/nor/2014/2014_01_SSK_LMNM/en/entries/junior_damer_sp_18.html

Her er link til kortprogrammet mitt<3

På søndag var det også en trening før konkurransen kl 09:45. Treningen gikk kjempe bra der også! Når konkurransen begynte følte jeg virkelig nervene. Jeg var både spent og nervøs, men jeg var ganske selvsikker! Treningene gikk så bra og da viste jeg at det måtte gå bra på konkurrasen også! Og det gikk det også! Jeg gjorde et nesten feilfritt friløp. jeg klarte en ren dobbel axel som jeg er utrolig fornøyd med. Det var mitt største mål med konkurransen! 

http://www.rinkresults.com/results/nor/2014/2014_01_SSK_LMNM/en/entries/junior_damer_fs_18.html

Her er link til friløpet mitt! Jeg endte på en total 5. plass som jeg er kjempe fornøyd med og jeg fikk ny personlig rekord totalt også med hele 96,59 poeng, som er 11 poeng mer enn den forrige rekorden min og det er mye for min del! 


Dette var den beste NM jeg noen gang har hatt! 

-CindyYX<3

 

HEI! LENGE SIDEN SIST..


Da har jeg endelig bestemt meg for å begynne å blogge litt igjen! Har faktisk merka at jeg savna det en del. Jeg har fått sykt mange spørsmål bare sånn helt plutselig i det siste.

Hvorfor slutta du å blogge?

Hadde ikke du en blogg, hva skjedde med den?

Hva har skjedd med bloggen din?

                                                                           

Da tenkte jeg på det, så da er jeg ''BACK ON TRACK''. 

Er det noe du lurer på, eller noe dere vil at jeg skal skrive om? SKRIV I KOMMENTARFELTET (Y)-CindyYX<3

Les mer i arkivet » Februar 2014 » November 2013 » Oktober 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits