FLASHBACK


Nå ser jeg litt gjennom gamle bilder på macen. ååå, så mange minner!

Nå nettopp ser jeg på bilder fra komfirmasjonen min! 


Vestfolds bunaden  for min del er min favoritt! Fin og enkel! Gleder meg til å bruke den igjen på 17. mai.Ja, jeg hadde regulering den tiden.. og 4 uker etter der tok jeg den av! Tenk hvordan det hadde vært hvis jeg ikke hadde den tingen på tenna mine!

Savner komfirmasjonsundervisningene også! Mange sier at det er dritt kjedelig, men den gruppa jeg var i var det kjempe morsomt! Folk fra forskjellige skoler, kjente og ukjente. Kurslederne var de kuleste! Vi lekte hele tiden vi. Tiden gikk så fort, så plutselig får vi høre at neste kurs var sermonien.. Møtte så koselige folk! Komfirmasjon er liksom once in a life time moment!

Har du hatt komfirmasjon? skal du ha?:-)

-CindyYX<3

 

THE WEEKEND


Denne helga har vært kjempe bra! 

På lørdag morgen var det siste trening i Grunerhallen før isen blir tatt bort. Vi er ikke så spesiellt glad i den ishallen, men måtte jo si hade forde da!

 

Det var utrolig kaldt bare så det er sagt!

Etter det så dro jeg og de andre fra OSK opp til Storo Storsenter og var med på Catwalk on Ice! Da fikk alle hver sin klesbutikk, så gikk vi på isen og viste frem klærna vi fikk tildelt! Jeg fikk Gina Tricot. Ble ganske fornøyd med det! Det var ikke så ille klær:)


Mia<3 Har ikke sett henne på lenge!


Emily, meg, Sara og Madeleine<3 Lenge siden jeg har sett Emily også!<3Det var kjempe morsomt! 

Etter det så dro jeg over til Martine på overnatting<3 Kjempe koselig!

 
Snille Martine ordnet senga for meg! 

Vi gjorde ikke så veldig mye egentlig. Vi snakket, var på telefonen, spiste, og hadde High School Musical maraton! Har ikke sett de filmene på flere år! Men husket sangene selvfølgelig;) 


Ååååå. de er så søte! Troy var bare så søt mot Gabriella. Tenk å få en kjæreste som han! haha, kommer aldri til å skje.


Ble litt overtrøtt når klokken begynte å bli 01:00..


Idag morges så lagde vi chococino, og da prøve jeg å lage et hjerte for første gang! Ble så stolt, haha. Nå har jeg kagt det bilde ut på nesten alle sosiale medier utenom facebook.

Det har vært en kjempe koselig helg! Og jeg klarte ikke vente til neste, for da skal jeg treffe en venn jeg ikke har sett på utrolig lenge!! + noen flere også selvfølgelig! 

Klarer dere å gjette vem jeg skal til?? ;D

-CindyYX<3

PRØVER, INNLEVERINGER, OG MER PRØVER


Sorry, for mye fravær! Har så utrolig mye å gjøre på skolen nå for tiden. Siste halvår i 10. klasse er helt forferdelig, men utrolig viktig! Det avgjør jo hvilken skolen jeg kan komme inn i. Jeg står på venteliste til Wang, noe som er egentlig ganske glad for. Da har jeg ivertfall en sjanse for å komme inn i og med at det gikk utrolig dårlig med snitt i første termin. 

Denne uka er det ikke så mye. Hadde en matteprøve som gikk veldig bra og en engelsk skriving som jeg skal levere imorgen. Men neste uke så er det ganske mye og ukene etter der igjen helt til Påskeferien. Neste uke har jeg kanskje norsk fremføring og Norsk tentamen fra Onsdag til fredag. Så er det resten av tentamenene helt til påskeferien. Etter ferien er det da EKTE eksamen.. Fy søren, så jeg gruer meg! Jeg er så umotivert til skole haha, men det får gå. Det er jo nå det gjelder!Det kommer nok sikkert til å bli lite tid til bloggingn når jeg i tillegg har lekser, og trening, men jeg skal prøve så godt jeg kan! Det jeg liker med blogging er at jeg kan øve med skriving! I det siste har skrivingen på skolen blitt bedre faktisk!

Gjør skole dere gale også?

-CindyYX<3

 

101,65!!!


Da var denne sesongen over for denne gang! Det ble en bra avsluttning på Oslo Interskate med to gode program og ny personlig rekord begge dager! Jeg fikk DEN lykkerusen når jeg fikk høre poengene mine. Det ble 101,65 totalt som jeg er utrolig glad med. For min del er over 100 poeng stort. Er utrolig formøyd ivertfall! Den forrige rekorden min var 96,59:)Jentene<3<3

Tomine<3<3

Fantastisk slutt på sesongen! Gleder meg til å få nye program og drakter<3

-CindyYX<3

AFTERSKATE


Denne helgen er det Oslo interskate! Det gikk ganske bra med meg! Fikk ny rekord med et poeng og ligger på 4. Plass:) Etter det dro vi på Afterskate! Det er bare en 'mini' festmiddag på en måte;)

<3

Det var kjempe koselig! Pizza og kake<3

Vi er såå nydelige;)

Imorgen er det friløp!

-CindyYX<3

INNKJØP


Har ikke blogget på en stund, siden har vært veldig opptatt! Men idag fikk en pakke fra Blush.no! 

Jeg trengte noen små ting, hehe.Real Techniques Blush Brush, 129kr: 

Blush Brush er børsten for påføring av rouge. Gir deg definerte kinn med en fantastisk kontur og feilfritt resultat.Busten er håndlaget av syntetiske fiber, og 100 % dyrevennlig. Håndtaket er laget av lett aluminium og er flatt under, slik at kosten kan stå oppreist.

Jeg elsker børstene dems og vil aldri bytte merke! Koster litt mye, men det er verdt hver eneste øre! Anbefaler på det sterkeste!!!


Lancome Hypnose Drama Waterproof Mascara, 187kr:

Hypnôse Drama Waterproof er en effektiv maskara som gjør øyevippene fyldige og varer gjennom 24 timer. Den effektivt Convex-børsten sørger for god kontakt med øyevippene for å skape volum.Den vannfaste formelen gir hold i opptil 24 timer og en uimotståelig stil.

Det var da endelig på tide med en ny vannfast maskara! Den forrige maskaraen min fra Benefit begynte å bli tom, og i tillegg har jeg hatt den veldig lenge. Jeg bestemte meg for å prøve en maskara fra Lancome! Har aldri prøvd noe fra Lancome i det hele tatt, så det blir spennende! Jeg pleier å bruke vannfaste maskaraer, for jeg liker best resultatet av vannfaste enn vannbaserte;)

God Helg alle sammen!

-CindyYX<3
FASHION-CindyYX<3

LOVE SMOOTHIE


Nå har jeg kommet hjem fra trening! Når jeg kom hjem fikk jeg så UTROLIG lyst på smoothie<3 Jeg elsker smoothie!! Men jeg hadde ikke naturell yoghurt, så jeg dro til butikken. Jeg bor rett ved joker og de har jo søndagsåpent! Det er så praktisk med å bo rett ved en dagligvare butikk:)

Deilig sol idag også <3

Endelig har jeg fått tatt frem conversene! Så deilig å ha på lette sko<3 elsk

Skogsbær Smoothie<3

Liker du smoothie? Hvem er din favoritt?

-CindyYX<3

AWESOME INNKJØP


idag så dro jeg og mamma til verdens beste kjøpesenter! De har verdens beste utvalg og vi tok turen til.. Meny<3 haha. Vi måtte bare handle litt ting og sånt. Der fikk vi kjøpt veldig mye for å si det sånn!

Det var sol idag<3 sommer følelsen kommer mer og mer nå!

Har kjøpt noen sykt fine ting også da!

Mmmmm<3

Jeg har faktisk ikke enda smakt denne her, så endelig!! Den er sikker himmelsk<3

Denne her måtte jeg bare kjøpe!! Med en gang jeg så de i hylla minnet det meg om da jeg drakk med sånne når jeg var liten<3 Gleder meg til å drikke fra disse!!

Hva syntes dere om mine Awsome innkjøp?;)

-CindyYX<3

INSTAGRAM LATELY


De siste 3 ukene:


1. Selfie bilde på doen i Jordal før trening. 2. Actionbilde av meg rett før KM. 3. Gammelt bilde (hadde ikke noe annet å legge ut). 4. Da jeg dro til Sverige med mams og paps. 5. Skrytebilde jeg tok av himmelen om morgen. 6. Eplekaken jeg lagde til OL kvelden. 7. Min hilsen til Anne Line sitt flotte OL debut. 8. Norske og svenske flagget fra OL kvelden. 9. Selfie bilde når det var kaldt ute.


1. Jeg så på Anne Line sitt kortprogram en gang til og spiste granateple. 2. Jeg la ut spørsmålsrunde videoen. 3. Meg og Marti. 4. Ferdig pakket til Nordisk! 5. Skrytebilde jeg tok på flyet. 6. Før jeg dro på trening før kortprogrammet på Nordisk. 7. Fornøys jente etter et bra kort. 8. Nord-jenta og svensken klar til friløp. 


1. Ellen, meg og Madeleine. 2. Selfie før festmiddagen. 3. Starbucks og VS på arlanda flyplass. 4. Meg og Casandra etter bra friløp av begge to<3 5. Mitt nye VS deksel (my love). 6. La ut en video av meg på isen. 7. Det norske laget sitt tulle bilde<3 8. Se til siden selfie. 9. et av fire inspo bildene jeg lagde.

INSTAGRAM: CIIINDY98

-CindyYX<3

 

INSPIRATION


-CindyYX<3PRØVER OG MER


Snart begynner prøve muntlig, tentamen og til slutt eksamen! Så sykt sånn jeg gruer meg.. Jeg har så lyst til å komme inn på skolen jeg søkte på. Men noen ganger er jeg ikke helt sikker på om jeg kommer til å klare det eller ikke..

Neste uke begynner prøve muntlig. Vi begynner på onsdag. A klassen har først på mandag. Jeg håper virkelig ikke at jeg kommer opp i fransk! Da tar jeg sånn helt seriøst og gråter hele framføringen, haha. Men helt seriøst! Jeg skal ikke komme opp i fransk, eller så kan jeg bare si hade til alle skoler i det hele tatt. 

Idag hadde jeg faktisk en samfunnsfagsprøve. Den gikk ganske bra tror jeg. Det er noen folk alltid sier, men denne gangen tror jeg at det gikk sånn passe. Håper i allefall minst 4, hehe. Idag har vi også nynorsk innlevering.. På fredag, så har jeg en franskprøve som jeg må snart øve til også! Jeg skjønner meg virkelig ikke på fransk. På forrige kapittel prøve fikk jeg 3, men på skrive innlevering fikk jeg 5.. haha! Jeg brukte ingen google transelate bare så det er sagt! Vi skulle skrive det på 15 min i timen og levere det. Ingen viste at det var karakter satt, men jeg fikk en 5'er så det ble jeg fornøyd med!


Har ikke noen særlige bilder idag;) (gammelt btw)

Snart skal jeg spise, så drar jeg på trening! 

Så vi snakkes!

-CindyYX<3

BORING MONDAYS


Snart skal jeg dra på trening, men tenke bare å stikke innom og si hei;)

HEI!

Skolen idag var forferdelig kjedelig. Den gikk i snegle fart.. Var trøtt hele dagen. Til og med Julie klarte ikke å holde øynene sine oppe, bokstaveligtalt.. Vi gjorde ikke så veldig mye idag egentlig.

Mandagene i B klassen startes med en deilig time med matte.. Beste faget lissom. jaja.

Nå spiser jeg litt mat før jeg skal ordne meg til å dra til ishallen!


snakkes etterpå!

-CindyYX<3

VICTORIAS SECRET


På flyplassen var jeg innom Victorias Secret! Det var utrolig masse fint der! Vesker, parfymer, undertøy, osv. Det var så mye jeg ville kjøpe, men jeg prøver å spare til påsken:D 

Jeg ivertfall gikk ut av butikken med en søt liten VS pose i hånden. Den tingen ble jeg veldig fornøyd med! 

Jeg kjøpte et nytt deksel til telefonen min! Før var jeg helt hekta på dekseler før til min iPhone 4, men nå som jeg har 5 så får jeg ikke bruk for de dekselene. Da sluttet jeg med å kjøpe hundre tusen dekseler. Hittil så har jeg fire iPhone 5 dekseler. Er ganske stolt faktisk, haha. Sist gang jeg bytta deksel var i oktober elns! Det er faktisk veldig anderledes for å være meg. Jeg pleide å bytte hver eneste dag før.

Er super fornøyd med dekselet! Da ble det et lite farvel til det andre VS dekselet mitt!

-CindyYX<3

NORDICS


Sorry for at jeg ikke har blogga siden jeg dro til Sverige! Jeg ville helst holde fokuset mitt på konkurransen og ikke tenke på at jeg må skrive innlegg liksom;)

Så da tenkte jeg å lage et langt innlegg om hele turen min:)

Jeg hadde pakket kofforten ferdig og var klar til å dra!

Tok da først toget til Flyplassen

Meg og madeleine

Jeg kjøpte meg en drikke. Hater egentlig farris, men den var ganske god

Jeg ble sulten og det er selvfølgelig første valget mitt

Juni Marie kjøpte seg en salat

Ble ganske stolt av det bilde, haha. #stoltjente

NORGE!! Trening før Kortprogrammet!

Dette er treningshallen vi trente i:)

Kortprogrammet gikk utrolig bra, og fikk ny pers i kort internasjonalt! Det var en liten feil, men ja..

Neste dag var det da friløp. Jeg og Cassandra(fra Sverige) var klare!

Sminke er jo viktig det også, må jo se bra ut;D

Friløpet gikk også utrolig bra. To fornøyde jenter det der<3

Ellen, meg og Madeleine! Ferdig med konkurranse!

Juni Marie går jo i Junior, så var ikke ferdig heelt enda;) Men poser nydelig forran kamera uansett..

To fornøyde jenter med innsatsen!

Så var det "Official Dinner" altså festmiddag! Det var veldig koselig og god mat! Vi som var ferdig fikk lov å spise kake<3 har ingen bilder derifra dessverre

Hele norske laget med Norge jakkene på! Det var bare Madeleine som ikke så på kamera xD haha

Etter det så koste jeg og Madeleine oss med litt godis og film. Etterhvert fant jeg masse papir som jeg lagde til roser. Lurer på hvordan vaskedamene reagerte?? Satte dem i et glass;D

Så dagen etter var da den dagen vi dro hjem. Sykt trist egentlig, for da får jeg ikke sett på Seniorene live:( Da var vi på flyplassen og disse to stedene var de eneste vi gikk innom! Jeg fikk med meg en liten ting var VS også<3

På flyet spilte jeg litt 4 pics 1 song, haha. Sykt kjedelig spill egentlig, men jaa.. Finner fortsatt ut hva dette er! Vil ikke jukse ved å søke på nettet heller, hehe.

Denne turen har vært helt fantastisk! Har vært en stor opplevelse:) Fikk se mange flinke utøvere. Da vet jeg hva jeg har å gå på. Det var kjempe koselig å se andre venner fra Norden som jeg ikke har sett siden sommer<3 Har blitt kjent med noen få nye også!

-CindyYX<3

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » November 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits