SKOLEN SKJEDDE..


Lenge siden da. I det siste så har jeg ikke hatt så veldig lyst til å blogge, i og med at jeg har så saiko mange ting jeg må gjøre av skole arbeid før det er eksamen, og i tillegg har jeg ikke tid heller. Men jeg prøver så godt jeg kan! I det siste har det vært veldig mye gjøre, og mer blir det.. 26. mai så setter lærerne våre standpunkt karakter i de muntlige fagene (som de har minnt oss på VELDIG mange ganger), så da har vi fått flere valgfrie oppgaver som vi kan gjøre for å forbedre karakteren vår i fagene! Selvfølgelig tar jeg alle sammen, haha. Ikke det at jeg har å dårlig karakterer, men ikke de ALLER beste heller. Bedre en i fjord har det blitt selvfølgelig, men jeg vil ha det best mulig sånn at jeg ivertfall kanskje har en sjanse på Wang. Jeg føler liksom at jeg virkelig MÅ komme inn dit. Vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, men jeg  bare føler at jeg må. Det er liksom DEN skolen jeg kan få bedre idrettsmuligheter, men det er jo forferdelig vanskelig å komme inn dit.. 

Men ja! Som sagt så er det mange oppgaver jeg skal skrive da. Idag ble jeg ferdig med samfunnsfagsprøve, og skal har engelsk presentasjon imorgen. Ellers så har jeg oppgave hittil i musikk, RLE, norsk, samfunnsfag, tror naturfag, og må gjøre ferdig "Hoved Oppgaven" i kunst og håndtverk! ååååå, hvem vet? kanskje det kommer noe mer! I tillegg må jeg forberede meg til Eksamen... + trene.

LIVET SMILER TIL MEG ALTSÅ<3

Men herregud.. hva er det jeg klager på? Det er jo ikke bare jeg som går i 10 klasse på dette tidspunktet! 

ØNSKER ALLE 10 KLASSINGER LYKKE TIL MED EKSAMEN!

-CindyYX<3

 

G.C. 2014


Her er da video jeg lagde fra turen! 

 

-CindyYX<3

INNKJØP FRA G.C.


Da har ikke jeg blogget på veldig lenge. Vet at jeg sa at jeg skulle blogge i løpet av oppholdet, men det orket jeg rett og slett ikke. 

Da har jeg bestemt meg å vise dere noen innkjøp fra Gran Canaria! Jeg viser alle ting utenom klær, for har kjøpt sånn helt sykt mye og orker ikke å vise det heller. Ender ofte med mye "hate" og sånn.


Jeg kjøpte en powder brush fra Real Techniques på El Corte Ingles på Las Palmas.


ENDELIG HAR JEG KJØPT DEN!! NAKED 2 by Urban Decay! Har ventet lenge på endelig få muligheten til å kjøpe denne! På Sephora i El Corte Ingles. Grunnen til at jeg valgte 2 var for jeg liker de fargene best.


Parfyme fra Escada, Taj Sunset. Den luker helt himmelsk, og har ventet lenge på å kjøpe denne her! Elsk<3


Endelig nye joggesko! Asics Gel Kayano 20. Jeg skulle egentlig vente til 21 skulle komme ut, men mine 19 er helt utslitt, og det var virkelig ikke mulig å vente lenger.. Elsker fargene!!


Så noen søte tøfler til å ha på hjemme fra Primark!


Det siste jeg skal vise er to smykker fra Primark! Det er billig på Primark! Angrer litt at jeg ikke kjøpte flere.. jaja!

Det var noen av innkjøpene mine fra Gran Canaria! Tror ikke jeg skal på noen shopping på en stund for å si det sånn! Jeg får ikke lov av mamma å kjøpe med sommerklær, for jeg har kjøpt så mye..

Fortsett ha en fin påske da folkens!<3

-CindyYX<3

 

G. C. DAG 1


Ja, da er jeg fremme i Gran Canaria, og koser meg kjempe mye! Det er utrolig varmt her, og jeg har blitt utrolig brun allerede! Har ekstrem skille, og magen min.. ja.. skal ikke si noe om den, hehe.

Idag så har vi bare slappet av og ikke gjort noen ting! Det eneste vi har gjort er å ligge på stranda og sove, lese bok, eller spille på telefonen mens i solte oss. Jeg savner ikke Norge et sekund! Det er så deilig med litt fri! Varmen her er bare helt fantastisk. Jeg har hørt at det var ganske varmt i Oslo idag, men jaja. Her er det grei internett, men ikke beste kvalitet. Så det blir ikke lett å holde dere oppdatert, men jeg skal lage en videoblogg gjennom hele reisen, så den kommer nok neste uke! Men oppdateringer under oppholdet her blir nok helt sikkert forhåpentlig hvis!Får ikke lastet flere bilder. Det tar år hundrer altså!

Hva gjør dere i påskeferien?

-CindyYX<3

MIN SESONG 2013-2014


Jeg har jobbet veldig lenge med denne videoen! Har aldri lastet opp video fra YouTube til iMovie før, så det tok litt tid før jeg skjønte det! Har aldri vært flink med sånne ting, men jeg må si at jeg er veldig fornøyd med denne!

Dette er en video av noen stunder fra denne sesongen! Denne sesongen har vært helt utrolig og det har vært noen oppturer og nedturer! Den startet veldig dårlig. Jeg falt alltid på den vanskelige elementene som jeg hadde med som 2A og 3S. Det var aldri morsomt. Jeg klarte det hele tiden på trening, men på konkurranse så bare var den ikke der.. Men jeg gav aldri opp! Det skulle i stoppe meg. Jeg måtte bare holde hodet kaldt og ikke stresse. Det å stresse på oppvarminger var noe jeg gjorde hele tiden! Jeg klarte ikke å senke skuldrene mine, og jeg pustet tungt.

Men etter juleferien, så forandret det seg. Hoppene var mer stabil enn noen sinne, og jeg var så klar for NM! Jeg hadde to krav! Ny personlig rekord begge dager, og klare rene 2A begge dager. Jeg klarte det! Jeg kom kanskje ikke på pallen, men jeg satte krav som jeg skulle klare, og jeg klarte det! Det er det eneste som teller for meg! Og det samme på Nordisk! Jeg skulle holde hodet kaldt og fokusere. Nordisk var den beste utenlandske konkurransen jeg noen gang hadde gjort! Det var en bra opplevelse for meg! Det var da jeg var mye mer sikker på meg selv.

Så var siste konkurranse for sesongen min, og jeg tenkte ikke så veldig mye på det. Jeg skulle bare gå løpet mitt og ha det morsomt! Det eneste jeg tenkte var at jeg muligens kunne få ny rekord og klare 2A og 3S. Oslo Interskate var den beste konkurransen jeg har vært med på i hele kunstløp "karrieren" min hittil. Jeg klarte 3S fullrotert uten fall, og tre rene 2A begge dager! Jeg var helt overlykkelig, men helt til jeg fikk høre poengene mine, så skrek jeg av glede. Jeg fikk 101,65 poeng totalt. Det var virkelig stort for meg. Det å få over 100 poeng var ikke en gang et av kravene mine for denne sesongen, men jeg hadde troen og jeg klarte det!

Selvfølgelig er det noen fler som har fått over 100 poeng totalt, men det bryr jeg meg ikke noe særlig om. Jeg bryr meg mer om hva jeg gjør og hva jeg skal klare. Da blir jeg glad!

Det er et av de beste opplevelsene mine i denne sesongen, og jeg gleder meg ekstremt til neste sesong! Da skal jeg hva jeg kan MED 2A og 3S uten noe kluss og få over 100 poeng igjen! Og kanskje et trippel hopp til ;D

 

Her er da video en jeg lagde!

-CindyYX<3

PAKKE TIL G.C.<3


Da har jeg begynt med å pakke litt! Jeg pakker til reiser veldig ofte, så nå for tiden syntes jeg det er utrolig lett å pakke til reiser! haha. Det tar faktisk bare 20 min, men så det å pakke så alt blir ryddig tar litt tid der igjen da. Også det med å pakke sminke og stellesaker må jeg jo pakke på dagen! Men ja.. Sånn går i allefall pakke "prosessen" min da:


Jeg pleier å bare stappe alle tingene jeg har lyst til å ha med oppi kofforten. Veldig fint, jeg vet.


Så legger jeg alle tingene på senga, og bretter klærna og sorterer dem.

Finner det jeg muligens ikke trenger å ha med.


Så legge det oppi kofforten! Lett!:D

Gleder meg så utrolig mye! Har aldri vært i Gran Canaria før. 


Vet dere om noen bra shopping steder som ligger ganske sør på Gran Canaria??

Vet du det er det bare å si ifra!<3

God påskeferie allesammen!!

-CindyYX<3

VANNTETT DEKSEL TIL IPHONE


Da har jeg endelig fått mottatt pakken jeg bestilte fra handelportalen! Jeg bestilte den for en uke siden, og handelspoltal kontoret ligger jo i Oslo... Så jeg jeg begynte å lure hvorfor jeg aldri fikk pakken, så jeg sendte en mail. De hadde tydeligvis gjort en feil, og pakken hadde ligget igjen. Koselig! Så den ble sendt på mandag!

Men ja! Det jeg bestilte var et vanntett deksel som jeg kan ha rundt telefonen! Jeg skal jo til Gran Canaria til søndag (!!), så jeg hadde veldig lyst til å få nye kule bilder! Hvorfor ikke under vann? :-D


Denne kostet da 99,- og gratis frakt! Men jeg fikk et sånt gavekort fra dem på 50,-, så da ble det 49,- på meg da, hehe.


Den passet perfekt til iPhone 5, som jeg beskymret meg veldig for! Så dette er noe verdt å kjøpe hvis man drar til Syden, og skal bade;-D Produktet finner du HER 

Hva syntes du? Fikk du også lyst på noe sånt? :-D

-CindyYX<3

ROLIG SØNDAG


En av de deiligste og roligste søndagene jeg har hatt på utrolig lenge! Hadde ingen planer for dagen, og det er det lenge siden jeg har hatt.

Dagen startet med på stå opp, og tok frem det nye DET NYE(haha) bladet mitt, og leste gjennom det. I tillegg til bladet fikk jeg også to andre blader. Det ene var fra Glitter og var om hårstyling, og det andre er jeg faktisk ikke helt sikker, for jeg har ikke orket å se på det enda, haha. 

Etter det, så spiste jeg litt frokost, og så på TV.

Følte for å røre litt på meg, så jeg tok en treningsøkt for meg selv. Jeg var så trøtt etter den økta faktisk, og det er sjeldent jeg blir på en egentrening.

Jeg tok 30 min løp.

10 min sykling rolig

Mage, rygg og lår øvelser.

Etter det tok jeg og tøyde.Etter det har jeg faktisk bare slappet av, og sett litt på TV. Jeg kom også på at jeg måtte kjøpe brød, så da ble det en liten tur ut igjen! 

Da starter det en ny dag imorgen, og når skoleuka er ferdig er det endelig påskeferie!! Gleder meg<3

-CindyYX<3

DAGENS BILDER


-CindyYX<3

FØR OG ETTER


Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget! Hatt veldig mye med skolen! Og i tillegg til mye trening, men nå er konkurranse sesongen over, og noen ishaller begynner å stenge, så da blir det veldig lite is. 

Sykt trist.. men jaja! Da har jeg litt mer til skolearbeid iallefall (Y) Hadde norsk fremføring idag og naturfagsprøve igår, og jeg syntes at begge to gikk ganske bra!

Dagens fancye outfit at the moment:


Sykt deilige og luftige bukser fra Lindex faktisk! Det er sånne morsomme jalla bukser, haha, men sykt deilige å gå med hjemme!

Men helt siden jeg kom hjem, så har jeg tatt også ryddet litt på kommoden og bordet mitt. Føler at rommet er så mye finere år det er litt ryddig!


Jeg har gjort om på tavla mi! Siden det ikke lenger er de samme treningene og det ikke er mer konkurranser, så bestemte jeg å lage en sjekk liste med prøver og sånt som jeg har på skolen! Jeg må virkelig få styr på de prøvene og innleveringene. Er litt surrete, så får håpe dette blir litt bedre da! Må ha litt motivasjon, siden det beste jeg vet er å krysse ned ting som jeg er ferdig med! 

I tillegg måtte jeg rydde litt med sminken! Måtte kaste en del gammel sminke og ting som jeg ikke brukte også! Så er ganske fornøyd med dette nå. Alle parfymene mine tok så mye plass også, så...


Så jeg la de heller på siden av skrivebordet mitt! Jeg følte at det ble litt bedre og litt mer farger overalt i rommet! 


Alle disse dagene har det jo vært strålende fint vær her i Oslo! Elsker sola! Men dessverre er det ikke helt klar for å ta vekk skjerfet, men sommerklær har jeg tatt frem! For neste uke når påskeferien starter skal jeg til Gran Canaria! ÆÆÆÆÆ, gleder meg helt sykt til å gå på stranda og bare chille max! Dette skal bare være en slappe av tur, og ikke noe særlig shopping tur, men litt shopping har jeg spart penger til selvfølgelig! Bilder kommer det helt sikkert! Kamera og Mac skal med i kofforten garantert!

Hva skal dere til Påseferien?<3

-CindyYX<3


Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits