EN VANLIG DAG


Hei alle sammen!

Idag har vært en helt vanlig dag! Jeg kom hjem fra skolen og slapper av. Jeg hadde egentlig ingen trening idag, men takke være et vepsestikk, så fikk jeg liv til å være med! WOHOO! Jeg hadde faktisk skikkelig lyst til å trene idag<3 Så da tok jeg T-banen til Ensjø og gikk til Jordal Amfi. Det er der jeg trener bare så der vet det;) haha.

Slenger på et gammelt bilde:)

Denne treningen gikk egentlig KJEMPE BRA! Jeg klarte mange fine dobbel axeler (et hopp som går 2,5 runder i lufta) og 3 fine triple salkower(et hopp som går 3,5 runder i luften)!<3 Er så glad! Det er bare å trene vidre så oppnår man målene sine!

Her er et 'nydelig' bilde av et t-bane stopp<3

Hvordan har dagen din vært?

-CindyYX<3

BADE


Hei!

Sorry, for at jeg ikke har blogget på leeenge! Men har vært veldig mye opptatt. Ny skole, trening, finne ut av trikk/t-bane/buss, pakke ut og rydde, osv. Men jeg skal prøve å begynne igjen!

Igår så var jeg hos Madeleine! Hun har fått seg en ny hund! Nemo! Det er så søøt<3

Etter vi hadde vært litt hjemme hos Madeleine og lekt litt med hunden hennes, så dro vi til båten hennes og badet! Det var sååå deilig 20 grader i vannet<3

Etter det så dro jeg, Madeleine og Ragnhild på istrening! Det var egentlig ganske deilig og få gå litt på isen. Når vi var ferdig med trening, så dro tilbake til båten og tok et kveldsbad! Ragnhild ble også med:)

Pose!

Ragnhild: OJ! Så kaldt!! Vil ikke!

Fikk en trang til å ta bilde med anden<3

Jeg og Madeleine badet mye, mens Ragnhild var en pyse og tok 30 minutter på å dyppe kroppen i vannet xD hahaha!

Det var kjempe koselig dag da!

Har du hatt en fin helg?<3

-CindyYX<3

FINLAND HERE I COME!


Hei!

Imorgen så skal jeg på reise igjen! Jeg skal nemlig til Finland:) IGJEN! Og siste..:'( Det er treningsleir bare så dere vet det.

Det er et prosjekt som skal utvikle unge utøvere mot OL i 2018. Prosjektet startet i 2010 og det har vært to ganger i året helt til nå. Alle de beste løperne i Skandinavia får være med der, og jeg og 7 andre er så heldige til å få lov til å være med på de samlingene! Der får vi trene med verdens beste trenere. Det er kjempe lærerikt og morsomt. Det er kjempe koselige folk der også! Det blir så trist at det er siste gang! Men vi ses jo på utenlandske konkurranser:)

Hahaha! Det er meg og Jennie (fra Svergie) i 2010<3

Alle sammen<3

Gleder meg til å dra imorgen<3

Det er ikke sikkert at jeg får blogget, men jeg skal prøve!

-CindyYX<3

Ragnhild's Videoblogg


Hei!

Når jeg var i Lillehammer, så tok min kjære venn Ragnhild telefonen min EN DEL ganger og tok bilder og videoer.. haha! fine bilder må jeg si! Men så så jeg på videoene hun hadde spilt inn og de syntes jeg var veldig morsomme, så da klippet jeg dem sammen<3 alle videoene tilsammen var egentlig 20 minutter, men jeg klarte på klippe de sammen til 5 minutter! Stolt! haha..

 

 

Hva syntes du? <3

-CindyYX<3

LINKERUNDE VINNER!


Hei!

Jeg hadde heelt glemt at jeg hadde LINKERUNDE! Haha! Men ja jeg fant til slutt en vinner da:) og det ble..

WWW.NORANIKO.BLOGG.NO!

Hun har en fin header og en veldig fin, ryddig og klassisk blogg! Hun har fine bilder og skriver bra:)

Gratulerer;)

-CindyYX<3

SWISS DENT


Hei igjen!

Idag så har jeg og min venninne Sine kjøpt et produkt fra SWISS CLINIC! Vi ville prøve ut noe som heter SWISS DENT:) Det er en tannkrem som gjør tennene hvitere. Jeg vet at det er det som er meninga med tannkrem, men jeg har hørt at det funker veldig bra, så da ville Sine og jeg prøve!

Sier ifra når jeg ser noen forskjell eller ikke! Jeg og Sine møtes igjen neste uke, så da skal vi se;D

-CindyYX<3

LILLEHAMMER SHOPPING


Hei!

Jeg vet at det har vært LENGE siden jeg har blogget, men jeg har dessverre ikke hatt tid til å blogge! Jeg er fortsatt på treningsleir og da vil jeg helst forkusere maks på trening:) Håper at dere forstår<3

Idag så har jeg og noen andre vært på strandtorget (kjøpesenter i Lillehammer)! Det er bare et vanlig kjøpesenter. Vi har bare sett litt rundt også har jeg jo kjøpt litt ting:) hehe!

Cardigan fra Gina Tricot

Topp fra Gina Tricot

T-Skjorte fra Gina Tricot

Tubetopp fra Lindex

Det var det jeg kjøpte og en ting til som jeg skal skrive om etterpå;D

Snakkes;*

-CindyYX<3

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits