TOO FACED


På vei til flyplassen så stoppet vi innom et kjøpesenter. Gikk innom en sminke og kosmetikk butikk som heter AFFECTION KOSMETIK. Der solgte de TOO FACED produkter! Da ble jeg glad<3 Det hadde et pakketilbud. Med 4 i 1 øyeskygge, maskara, eyeliner, lipgloss og 2 i 1 bronzer og blush.

Beste med det pakketilbudet er at det var ikke sånne mini utgaver, men vanlige størrelse! Da viste jeg at det var et bra tilbud! Er så fornøyd!

Da er snart fremme til flyplassen!

Hva syntes om tilbudet?<3

-CindyYX<3

KONKURRANSE DONE!!


Nydelig innlegg istad ikke sant? Haha langt og detaljert. Som noen sikker har hørt så er det vært en bilulykke på E6 idag og selvfølgelig på vei hjem kjørte vi den samme veien... Så det var en laaaang bilkø-.- Det gikk fra 1,5 timers biltur til 3 timers biltur! Såååå kjedelig det var!!! Jaja.. Håper at de skadde fra ulykken blir friske snart!

Idag var det da dag 2 av konkurransen! Det gikk ikke så veldig bra.. Jeg falt en gang og begge dobbel axelene og trippel salkowen mine var en hake(ikke helt fullrotert, men nesten). Jeg endte på en 5. Plass. Jaja! Det er flere konkurranser! Det gikk bare ikke så veldig bra denne gangen. Men fikk tatt noen bilder på premieutdelingen da og noen action bilder av de som gikk før meg<3

1. Ellen Yu, 3 plass, Novice
2. Madeleine L. Torgersen, 1 plass, Novice
3. Juni Marie Benjaminsen, 2 plass, Novice

1. Gabriel
2. Sine og Andrea
3. Alle i OSK (mangler Emily)
4. Junior klassen
5. Meg, Pernille og Sine
6. Vårt forsøkt på hoppebilde

Dette har vært en helt grei konkurranse, noe var bra og noe var dårlig!

-CindyYX<3

YO


Kommer oppdatering etterpå! Sitter i bilen på vei hjem. Kø-.-

BRA OG DÅRLIG


Nå er jeg hjemme og har nettopp dusja! Konkurransen gikk ikke så veldig bra.. Jeg falt to ganger.. Men resten gikk ganske bra! Jeg ligger på en foreløpig 4. Plass som er helt grei i forhold til det jeg gjorde idag! Jeg fikk veldig bra program komponenter! Til dere som ikke vet hva det er så er det poeng for hvordan jeg gikk selveste løpet. Trinn, fremførelse, presentasjon osv. Men det er en ny dag imorgen da! Og da skal jeg virkelig vise meg frem!

-CindyYX<3

KUNSTLØP KONKURRANSE


Idag er det da konkurranse med kunstløpen i Sarpsborg! Gleder meg kjempe mye:)

Ignorer mitt nydelig rufsete hår...

Er du i nærheten av Sparta Amfi? Kom og se!

-CindyYX<3

HØSTFERIE


Endelig er det høstferie da! Sykt deilig. Ventet på denne dagen siden første skoledag!

I Høstferien skal jeg gjøre veldig mye. Først og fremt imorgen så skal jeg på kunstløp konkurranse i Sarsborg! Gleder meg kjempe mye! Lærern spurte meg hva jeg skulle gjøre i ferien og når jeg nevnte konkurranse trodde NM, EM eller VM elns xD haha! Er litt for ung til det for å si det sånn!

På mandag skal jeg befinne meg på dette stedet...

BARCELONAA!!<3
Det kommer til å bli så deilig! Det er VELDIG sjeldent at jeg er på ferie! Så det gleder jeg meg veldig til! Bade, sol, varme(ikke minst varme), shopping og god mat(må ikke glemme mat). Så jeg kommer til å skrive litt når jeg er der!

Nå så skal jeg se på Grey's Anatomy! Min favoritt serie of all time<3

Chille til maks<3

Hva skal dere i høstferien?

-CindyYX<3

FRANSK LÆRER BOKSTAVLIGTALT


Dette fransk læreren min folkens! Navnet hennes er ELSE MARIE!

Rate henne fra 1-10 da!

-CindyYX<3

VARMT OG KALDT


Nå føler jeg virkelig at det er høst!! Det er så kaldt ute, spesielt i skyggen. Men rundt tolv tiden ble det sol! Da ble det sykt varmt:) SAVNER SOMMEREN:(

Fatima og Herman.

Søtaa!

Men nå er det grått og kaldt igjen daa.

Så ble det en smoothie till:D

-CindyYX<3

SMOOTHIE


Nå har jeg kommet hjem fra skolen og var veldig trøtt og sliten. Da er det ikke noe bedre enn en god og sunn skogsbær smoothie!

Det er alt man trenger!

Til en stor kopp:
2 ss Naturell Yoghurt
4 ss frosne skogsbær
Eplemost som dekker over yoghurten og bærene.
Så mikser du!

Så utrolig godt<3

Din favoritt smoothie?

-CindyYX<3

I DET SISTE


Siden det har vært over en mnd siden jeg har blogget tenkte jeg å gi dere en rask oppdatering med bilder fra instagram.

1. Mine skøyter etter en deilig trening på Jar Ishall. 2. Var det helg og jeg og Ragnhild hadde Grey's Anatomy maraton. 3. Mimret litt tilbake i tidene. 4. Etter landslags samling med gjennomkjøring av program.

1. Meg og Juni Marie gjøre litt triks. 2. Tok noen action bilder fra landslags samlingen. 3. Meg etter skolen (derfor jeg smiler). 4. Med etter trening. Jeg var veldig sliten den dagen.

1. Så var det sesongens første stevne. Ferdig sminket og alt! 2. Under premieutdeling med Christina og Madeleine!(min nydelige poséring). 3. Meg før skolen. Startet 10:30(det var ganske deilig). 4. Jeg har funnet ut at jeg er veldig glad i WASA knekkebrød!

1. Jeg som har det morsomt ved å ta bilder sv mine øyne(sånn som fjortiser gjør nå for tiden). 2. En deilig trening i Furuset. (Fotograf: Gabriel). 3. En vakker dag der jeg bestemte meg for å krølle håret mitt. 4. #CindyMimrerLittTilbake.

1. Fant frem UGG-vottene mine. KALDT UTE!! 2. Før skolen 07:30. 3. #CindyMimrerLittTilbake. 4. IDAG tok vi skolebilde og portrettbilde. (Fotograf: Øzlem).

Det ble en del bilder i dette innlegget, men et bilde kan si mer enn tusen ord!

-CindyYX<3

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits