AUTUMN IS HERE


I det siste har jeg lagt merke til at det har begynt å bli høst. Litt kjøligere, pakket vekk sommer klærna (trist), bladene på trærna begynner å miste farge, og måneden September har jo tross alt startet. Sommeren ivertfall er over.. Sommeren er høytiden som går så fort! Varer like lenge som de andre høytidene, men ja.. Alle er vell enige at sommer er best?:) 


Liker ikke dette bildet så veldig mye, men den er dessverre over.. Og derfor har jeg da byttet header også som er høst inspirert, så til de som ikke har lest bloggen min før, så er headeren ny;) haha! Håper dere liker den!

Dagen idag har dagen rett og slett gått i ett! Stod opp 07:00, ut av huset 08:10, skole til 13:40, rett til ishallen på trening helt til 19:00! Ganske så sliten nå.. Så glad for at jeg hadde energien til å gjøre leksene ferdig på skolen, for det orker jeg dessverre ikke nå, hehe. Mandag er ikke akkurat den beste dagen i uka, men overraskende nok ikke den verste! Det er torsdag.. Skole fra 08:00-15:30, sååååå det syntes jeg er faktisk slitsommere, haha+ trening etter der igjen..

Hvilken dag i uka er din verste?

-CindyYX<3

 

LAST NIGHT


Igår så var jeg og andre fra OSK på kosekveld hjemme hos Emily og Mia<3 Det har vært alt for lenge siden sist jeg har sett dem, og har savnet dem utrooolig mye! Emily har skade i ryggen og har ikke vært på trening på leeeeeenge, og savner å ha henne på trening!


Emily<3

Vi startet kvelden med litt mat og snakking. Hadde litt ting å 'catche' opp;) 


Martine<3

Etter å ha spist og snakket, og ledd, og snakket, og spist, så bestemte vi oss å finne en film å se på! Haha, vi brukte kanskje over en time på å finne film, krangle om komedie eller skrekkfilm, få storskjermen til å fungere, flytte opp en etasje, og se på trailere. Vi spiste halvparten av godteriet, og popkornet før vi fant filmen i tillegg. 


hahaha, kari, martine, og madeleine med telefonen min..;)

Endelig etter laang diskusjon endte vi med filmen 3 days to kill! Ganske bra film faktisk, og vil anbefale filmen til andre som tåler litt voldelige filmer! jeg klarer ikke å se på voldelige filmer selv, så det kan hende at andre folk ikke syntes at det er noe særlig, men ja.. haha!


fra venstre: Lisa, Madeleine og Emily<3 (bakgrunnen: spøkelse gabriel)


MIa<3 (der var jeg veldig nydelig, ikke sant?)


Rebecka<3


haha, gabriel


Emily har swag ass

Det var en såå utrolig koselig kveld, og bør gjentas oftere<3 Kvelden slutta rundt 23:30 tiden, så det slutta helt greit sent, men skulle ønske det varte lenger!

Håper alle har hatt en bra helg!

-CindyYX<3

 

 

 

NEW START


Heihei alle sammen!

 

Nå så har jeg ikke blogget siden vitnemålsutdelingen før sommerferien! Jeg tenkte å ta en så kalt 'sommer pause' fra bloggen. Sommeren har vært helt fantastisk, og derfor gadd jeg rett og slett ikke å bruke tiden min på å blogge. Håper det er forståelig! Hehe!

 

Skolen har jo da begynt! Og skolen jeg endte på ble da Wang! Akkurat den skolen jeg ville på:) Jeg går på studiespesialisering der og hittil så går det helt strålende! Begynte der med ingen jeg kjente fra før.. Eller jeg hadde Helle fra den gamke klassen min der, men vi går ikke i samme klasse, så ja.. Ser henne noen ganger da<3 Der slapp jeg å spise lunsjen min inne på toalettet, yes! haha, neida! men så faktisk for meg at jeg ikke kom til å få venner, men det var mange koselige folk som turte å snakke med meg da ;)

Shevonne og Noelia!

 

Tenkte å legge ut en video jeg har jobbet med som er fra sommerferien! Skal se om jeg klarer å få den ferdig snart:)

 

Preikas senere!

 

-CindyYX

Les mer i arkivet » September 2014 » Juni 2014 » Mai 2014


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits